Σεμινάριο «Πρώτες βοήθειες για παιδιά» από το ΚΕΠ Υγείας Ελευσίνας- Μαγούλας

Το ΚΕΠ Υγείας Ελευσίνας-Μαγούλας του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και τους Διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ, διοργάνωσε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, στο Στέκι Πολιτισμού του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ, το εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο «Πρώτες βοήθειες για παιδιά».

Οι συμμετέχοντες στη δράση, εκπαιδεύτηκαν εντελώς δωρεάν στις βασικές  Α΄ Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), καθώς έλαβαν και τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και γονείς από τα σχολεία της Ελευσίνας και της Μαγούλας.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ Δ. Ελευσίνας, Παππάς Λεωνίδας, δήλωσε: “Με μεγάλη χαρά το ΚΕΠ Υγείας Ελευσίνας-Μαγούλας του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας υποδέχτηκε για τρίτη φορά τους διασώστες της ΕΔΟΚ σε ένα σεμινάριο που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει θερμά. Αυτήν τη φορά το σεμινάριο εξειδικεύτηκε στις πρώτες βοήθειες για παιδιά κι έτσι απευθυνθήκαμε στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους συλλόγους γονέων. Οι θέσεις συμπληρώθηκαν πολύ γρήγορα, γι’ αυτό και δεσμευόμεθα για την επανάληψη του σεμιναρίου, με γνώμονα πάντοτε την προάσπιση της δημόσιας υγείας”.

Related Posts