Δελτίο τύπου επιδείξεων Τμημάτων Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α

Με πολλή μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 22/6/2016 οι επιδείξεις των Τμημάτων της Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α  στο  κατάμεστο από κόσμο Β΄ Κλειστό Γυμναστήριο ( ΓΟΥΒΑ), με δασκάλα την εξαιρετική Καθηγήτρια  Φυσικής Αγωγής  κ. Ζέτα Βαλαβάνη. Τα 11 τμήματα με τις αθλήτριες μας προσέφεραν  ένα καταπληκτικό θέαμα από διαφορετικές κατηγορίες Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής ( σχοινί, κορύνες, στεφάνι, μπάλα και κορδέλα), που μας έκαναν υπερήφανους, για τις επιδόσεις των παιδιών μας  σ αυτό το  άθλημα ,που αποτελεί αποκλειστικά γυναικείο  αγώνισμα των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1984.

Πλήθος κόσμου από γονείς, συγγενείς και φίλους του αθλήματος, κατέκλεισε το κλειστό γήπεδο και με ενθουσιασμό  καταχειροκρότησε τις επιδείξεις και την προσπάθεια  των 300 κοριτσιών που συνδύασαν στοιχεία από μπαλέτο, γυμναστική και χορό αναδεικνύοντας την  ομαδική εργασία,  την συνεργασία και το φίλαθλο πνεύμα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.  Π.Α.Κ.Π.Π.Α κ. Μαρία Βασιλείου η οποία συνεχάρη τις αθλήτριες , ευχαρίστησε την δασκάλα κ. Ζέτα Βαλαβάνη για το έργο της και τόνισε ότι η Ρυθμική Αγωνιστική Γυμναστική αναπτύσσει φυσικές ικανότητες και δεξιότητες , βοηθάει τις  αθλήτριες να αποκτήσουν ισορροπία, ευελιξία, συντονισμό, αυτοπεποίθηση και δύναμη. Ενημέρωσε ότι θα συνεχίσουν να λειτουργούν τα τμήματα της ΡΑΓ και  τη νέα περίοδο με χαμηλά δίδακτρα.

Ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους  και ιδιαίτερα τους γονείς  για την εμπιστοσύνη τους στο Ν.Π.Δ.Δ.  Π.Α.Κ.Π.Π.Α.  και  όλους όσους  βοήθησαν και εργάστηκαν για την διοργάνωση των επιδείξεων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο δήμαρχος  κ. Γεώργιος Τσουκαλάς που χαιρέτησε την εκδήλωση, οι αντιδήμαρχοι κ. Δέσποινα Οικονόμου και κ.Δημήτρης Τσάτσης,ο αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α κ. Αθανάσιος Διολέτης,ο Δημ.Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Τζαρτζούλης,και  ο Διοικητικός Σύμβουλος κο Θωμάς Κολοβός.

Τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης επιμελήθηκε  ο πρόεδρος Σ.Δ.Κ. κ. Χρήστος Δεδεηλίας και τις εκφωνήσεις κάλυψε η Διοικητική Σύμβουλος κα Μαρία Καρέλου.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ.  Π.ΑΚ.Π.Π.Α.
ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Related Posts