Ο πεζόδρομος της Νικολαΐδου μετατράπηκε σε ένα μεγάλο street party!

Σε ένα μεγάλο, αποκριάτικο street party μετατράπηκε ο πεζόδρομος της οδού Νικολαΐδου το πρωί της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου. Μικροί και μεγάλοι φόρεσαν τις στολές και τις μάσκες τους και πλημμύρισαν τον πεζόδρομο με καρναβαλική διάθεση!

Όλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά από αποκριάτικες δραστηριότητες: face & hand painting, παιχνίδια ευστοχίας σε φουσκωτή πίστα, ταχυδακτυλουργικά και ζογκλερικά κόλπα, χορός και τραγούδι με την καθοδήγηση ανιματέρ, μουσικοχορευτική παράσταση με την κοτοοικογένεια Τρίο Μπρίο, καρναβαλοκατασκευές, γαϊτανάκι, παραμορφωτικοί καθρέφτες, μαλλί της γριάς και πορτοκαλάδα. Σε όλο το μήκος της Νικολάΐδου τον ρυθμό έδιναν ξυλοπόδαροι, μασκαράδες και Βενετσιάνοι καρναβαλιστές.

Το ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης: τους εργαζόμενους του φορέα, καθώς και του Τμήματος Καθαριότητας και Συντήρησης του Δήμου, τις παιδαγωγούς του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ με την προϊσταμένη κ. Κατερίνα Κολιοφώτη και του Βρεφονηπιακού Σταθμού ΔΥΠΑ με προϊσταμένη την κ. Άννα Τοπτσή, που ανέλαβαν το στέκι χειροτεχνίας του party, τη δασκάλα παραδοσιακών χορών του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ, Μαρία Βαλαβάνη, που κατηύθυνε μικρούς και μεγάλους στο αποκριάτικο γαϊτανάκι, τη δασκάλα ρυθμικής του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ, Ζέτα Βαλαβάνη, μαζί με το τμήμα της, που παρέσυρε τα παιδιά στους ξέφρενους αποκριάτικους χορευτικούς ρυθμούς, αλλά και όλα τα μέλη του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ, που ντυμένοι Βενετσιάνοι σκόρπισαν το καρναβαλικό πνεύμα.

Οι αποκριάτικοι ρυθμοί συνεχίζονται το επόμενο τριήμερο με τις εκδηλώσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας στη Δημοτική Ενότητα της Μαγούλας.
Related Posts