2η Ημερίδα Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου, βαθμολογία κοριτσιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

2η Ημερίδα Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου

Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας – 12/5/2018

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας, η  «2η  Ημερίδα  Σχολικού Πρωταθλήματος  Στίβου» για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου, από το Τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ.  ΠΑΚΠΠΑ,  που είχε ως στόχο την προώθηση και την ανάδειξη του Σχολικού Αθλητισμού. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, συνολικά 721 συμμετοχές, αφού τα παιδιά όλων των τάξεων  γέμισαν το στάδιο, δείχνοντας πραγματικά να ζουν  μια συναρπαστική εμπειρία, ως μικροί αθλητές.

            Με την παρουσία τους,  τίμησαν την «2η Ημερίδα Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου», ο Δήμαρχος Ελευσίνας  Γεώργιος Τσουκαλάς, ο Αντιδήμαρχος Ελευσίνας Δημήτριος Τσάτσης, ο  Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΚΠΠΑ Ελευσίνας κ. Βασίλειος Αγριμάκης, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΚΠΠΑ Ελευσίνας  κ. Θεόδωρος Τζαρτζούλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελευσίνας κ. Χρήστος Δεδεηλίας , μέλη Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας , καθώς και μέλη αθλητικών σωματείων της πόλης  .

Επιθυμούμε να δώσουμε, καταρχήν, θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και σε όλους τους γονείς και φίλους που παρακολούθησαν με έντονο ενδιαφέρον και υπομονετικά , κάτω από τον ήλιο, τους  μικρούς μας αθλητές .

            Ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή τους, την Δ/νση  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής , τους Διευθυντές και Συλλόγους  Διδασκόντων των Δημοτικών Σχολικών Μονάδων Δήμου Ελευσίνας , τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου μας  και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Ελευσίνας – Μαγούλας  .

            Επίσης, ευχαριστούμε, για την αμέριστη συνεργασία τους, τα αθλητικά σωματεία  του Πανελευσινιακού ΑΠΟ, Φιλοθέη Μαγούλας Τμήμα Στίβου και  Σύλλογο Δρομέων  Υγείας Ελευσίνας , όπου  με τους τεχνικούς  τους συμβούλους και εθελοντές, διενεργήθηκε η « 2η Ημερίδα Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου»,  με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Από τον Πανελευσινιακό, τον κ. Σπύρο Τσούτσουρα, την κα Φλώρα Ρεντούμη από την Φιλοθέη Μαγούλας και την κα Αγγελική Κάμπου,    Πρόεδρο   από τον Σ.Δ.Υ.Ε.

            Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από πιστοποιημένους κριτές του ΣΕΓΑΣ με επικεφαλής την κ. Γιούλη Βασιλείου και βοηθούς, εθελοντές δρομείς, του Συλλόγου Δρομέων Υγείας  Ελευσίνας , παρουσία  γιατρού και ασθενοφόρου του  ΕΚΑΒ .

            Τα κύπελλα και στις δύο κατηγορίες (αγοριών και κοριτσιών) κέρδισε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας, για δεύτερη συνεχόμενη φορά ,  λόγω της μεγαλύτερης συγκομιδής νικών και μεταλλίων ( επισυνάπτεται πίνακας μεταλλίων ). Όλα τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων , θα είναι στη  διάθεση των ενδιαφερόμενων,  από την Γραμματεία του ΠΑΚΠΠΑ Ελευσίνας ( Παγκάλου και Κίμωνος 11 ) από 21-05-2018 και πρωινές ώρες .

             Με την « 2η Ημερίδα Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου»  ο σχολικός αθλητισμός καθιερώνεται  ως  θεσμός για   την πόλη μας  και θέτει  ήδη  τις βάσεις  για την επόμενη διοργάνωση  και τον προγραμματισμό συζητήσεων, για τη διαχείριση κι αναβάθμιση των αγώνων. Αξία έχει η συμμετοχή !  Με αυτό το μήνυμα προσδοκούμε στο μέλλον και  σε άλλες εκδηλώσεις που θα στηρίζουν τον σχολικό αθλητισμό και εν γένει τον αθλητισμό !

 

 

Ακολουθεί  ΠΙΝΑΚΑΣ  ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ

της 2ης ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΪΟΥ 2018 – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

 

link: ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ Π.Α.Κ.Π.Π.Α

ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. ΑΓΡΙΜΑΚΗΣ

Related Posts