ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018 «Ελάτε να μουτζουρωθούμε» με χρώμα, κέφι και…..φαντασία»

ΕΛΕΥΣΙΝΑ /ΣΑΒΒΑΤΟ 10-2-2018

 

Οι Απόκριες πλησιάζουν και ο Δήμος Ελευσίνας προετοιμάζεται να ντυθεί στα χρώματα του καρναβαλιού!

 

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να συμμετέχουμε  όλοι μαζί σε μια χρωματιστή, χαρούμενη, γεμάτη μπριο και ζωντάνια,  γιορτή της Αποκριάς που διοργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Π.ΑΚ.Π.Π.Α, για την Ελευσίνα, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου. Η διαδρομή, με εκκίνηση από την Πλατεία Λαού, θα περιλαμβάνει: παραδοσιακά αποκριάτικα δρώμενα, ιδιαίτερα  δε για πρώτη φορά, την αναβίωση του εθίμου της Ελευσίνας, στην πλατεία Ηρώων, άφθονη μουσική, χορό,  κρασί, κέρασμα, και θα καταλήξει, με μεγάλη συναυλία και άλλες εκπλήξεις, στην Πλατεία  Αναψυκτηρίου, στην Παραλία Ελευσίνας. Παράπλευρα, στο parking του Π. Ελαιουργείου, θα απολαύσουμε την εικαστική διαδραστική εγκατάσταση, από τη Βέλγικη ομάδα TIME CIRCUS, η οποία οργανώνεται σε συνεργασία με την  «Ελευσίνα  2021- Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Το άπλετο κέφι και η χαρά της Αποκριάς,  θα συνεχισθούν όμως  και  την επόμενη εβδομάδα, στις εκδηλώσεις της Καρναβαλούπολης, (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/2 – ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/2) που  διοργανώνονται από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας, στη  Δημοτική Ενότητα Μαγούλας, με την ιδιαίτερη συμμετοχή μας, ως guest star, στην παρέλαση μασκαράδων, το Σάββατο 17/2/2018,   στις 16:30.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν φέτος στην αποκριάτικη γιορτή της Ελευσίνας , να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210-5565629- 210-5565615.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε: όλους τους Δημότες, Εθνικοτοπικούς Συλλόγους, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Συλλόγους ΑΜΕΑ, Σχολές χορού, Αθλητικούς  Συλλόγους, Εθελοντικές Ομάδες, Συλλόγους γειτονικών Δήμων.

Σας περιμένουμε όλους..

 

Για το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α.
Ο Πρόεδρος
Αγριμάκης Κ. Βασίλης

 

Related Posts