Φιλανθρωπικός Αγώνας για τη στήριξη του 10χρονου Δημήτρη

 

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ!

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΟΙ: Δημήτρης Σαραβάκος, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Τάκης Φύσσας, Γιώργος Σεϊταρίδης, Σωτήρης Κυριάκος, Μιχάλης Καψής, Κρίστο Βαζέχα.

 

Γράφει ο Βαγγέλης Αβραάμ Κουκούλογλου

‘Υψιστης σημασίας φιλανθρωπικός αγώνας, για μια τεράστια μάχη που δίνει απεγνωσμένα αυτές τις μέρες σε νοσοκομείο της Ιταλίας για τη ζωή του ένα μικρό παιδί, προγραμματίστηκε και θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευσίνας.

Έπειτα από πρωτοβουλία πολιτών και βετεράνων ποδοσφαιριστών της Ελευσίνας μ’ επικεφαλής τη μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιάννη Καλιτζάκη, ορίστηκε φιλική αναμέτρηση  ανάμεσα στην ομάδα των ALL STARS της Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, που στελεχώνεται από τα περισσότερα αστέρια των πρωταθλητών Ευρώπης το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας και της Μικτής ομάδας παλαιμάχων και εν ενεργεία ποδοσφαιριστών Ελευσίνας και Ασπροπύργου.

Ο αγώνας αυτός δεν είναι μόνο ένα πολυσήμαντο ιερό προσκλητήριο ανθρωπιάς, ένα κάλεσμα αγάπης, που ανταποκρίθηκαν χωρίς περιστροφές, αναστολές και δεύτερη σκέψη ολόθερμα και ολόψυχα πολλοί διεθνείς βετεράνοι μπαλαδόροι των ALL STARS, καθώς και  Ελευσίνιοι και Ασπροπύργιοι ποδοσφαιριστές, για να κρατηθεί όρθιος στη ζωή ο Δημητράκης, ένα αγοράκι ηλικίας μόλις 10 ετών, που χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση καρδιάς! Η μάχη αυτή είναι ένα μεγάλο μήνυμα, μια ατελεύτητη απάντηση φιλανθρωπίας και θυσιαστικής αγάπης, μια αμέτρητη σε αξία προσφορά ελπίδας, αισιοδοξίας, υπομονής , καρτερίας, χαράς και χάρης.  Είναι μια υπέρτατη κατάθεση ψυχής και αγάπης, για τη σωτηρία ενός μικρού παιδιού, ενός μικρού θεού, που έχει απόλυτα ανάγκη την καθολική υποστήριξή  μας. Να δώσουμε ζωή στη ζωή του Δημητράκη πρέπει και μπορούμε. Να του δώσουμε την ευκαιρία να παίξει, να τρέξει, να γελάσει, να χαρεί, να τραγουδήσει, να χορέψει, να μορφωθεί, να γίνει ότι θέλει στη ζωή που του αξίζει. Να του δώσουμε την ευκαιρία ώστε τα όνειρά του να αποκτήσουν ταυτότητα, χρώματα κι αρώματα, προοπτική και ελπίδα. Μπορούμε να υπερβούμε τις οικονομικές αντοχές μας, καταθέτοντας ένα ελάχιστο ποσό, έναν καφέ, στον λογαριασμό που ανοίχθηκε στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό 5115-061037-276, ή αγοράζοντας ένα εισιτήριο του αγώνα σαν οικονομική ενίσχυση. Είναι συγκλονιστικά και ασύνορα ζωηφόρο και ελπιδοφόρο το μήνυμα, που αναδύεται μέσα απ’ αυτή την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και όλων όσοι στηρίζουν αυτόν τον αγώνα για τον ήρωα πιτσιρίκο της ιστορίας, όπως ο Δήμος Ελευσίνας, ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου(Π.Α.Κ.Π.Π.Α), ο Δήμος Ασπροπύργου, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, παλαίμαχοι και μάχιμοι ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού, του Ηρακλή και της ομάδας του Ασπροπύργου, επώνυμοι και ανώνυμοι, που μπήκαν μπροστάρηδες σ’ αυτή την ιερή αποστολή. Ένα παιδί πρέπει να ζήσει. Ένα παιδί αξίζει να ζήσει. Ένα παιδί υποφέρει και δικαιούται να βοηθηθεί. Ας γίνουμε συνοδοιπόροι για τη λύτρωσή του. Ας ανοίξουμε τις ψυχές και τις καρδιές μας, για να του χαρίσουμε μέσα από μια χαραμάδα αγάπης, μέσα από ένα ξέφωτο  ελπίδας, όσα χαμόγελα του χρωστάει η ζωή του.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Τάκης Φύσσας, ο Γιώργος Σεϊταρίδης, ο Σωτήρης Κυριάκος, ο Μιχάλης Καψής, ο Κρίστο Βαζέχα και άλλοι πολλοί μαζί με τον Γιάννη Καλιτζάκη και άλλα παιδιά της Ελευσίνας και του Ασπροπύργου δώσουν το παρόν και θα στείλουν το μεγάλο μήνυμα ανθρωπιάς και αλτρουϊσμού σ΄ αυτούς τους ηθικά, πνευματικά, αθλητικά και γενικότερα κοινωνικά τρικυμισμένους, ταραγμένους, ανταριασμένους, φαιούς και θολούς καιρούς που διανύουμε.

Δήλωσαν παρόντες μέχρι τώρα από την Ελευσίνα οι: Τσολάκης, Βιολέτης, Αναστασόπουλος, Καμπανάρος, Χατζηδημητρίου, Σαμπάνης, Μακρής, Αδάμ, Καλιώρας και από τον Ασπρόπυργο οι: Κομμιώτης, Σιδηρόπουλος, Παλιγγίνης, Πλάτωνος, Μονέ, Τζωρτζινάκης, Καλογρίδης, Στραματσούρας, Τσεβάς, Τούσης, Ζόνας, Κάραλης, Κάτσιος.

ΠΡΕΠΕΙ να βοηθήσουμε και να σώσουμε ένα μικρό παιδί! ΠΡΕΠΕΙ για να σώσουμε τον κόσμο όλο… Τον κόσμο μας… Τα παιδιά μας… Την ψυχή της ψυχής μας… Την ζωή της ζωής μας… ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί… Όλοι.

Ο μικρός Δημήτρης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ…

 

*Προπώληση εισιτηρίων και στο Π.Α.Κ.Π.Π.Α. (Παγκάλου & Κίμωνος 11)
2ος όροφος, Γραφείο Τμημάτων
Τηλ. Επικοινωνίας: 2105565614

Related Posts