Παρουσίαση βιβλίου “STEMA” από τον συγγραφέα Τάσο Δημητρίου

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της κ. Κωνσταντίνας Τασσοπούλου, η παρουσίαση του βιβλίου της “Ένα φτερό” θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Έτσι, την Πέμπτη 20/7 στις 11.00 θα έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο τον κ. Θάνο Δημητρίου, που θα παρουσιάσει το βιβλίο του “STEMA: Μουσική Τεχνολογία”. Μάλιστα, η χαρά μας είναι διπλή, καθώς έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στην Αισχύλειο Βιβλιοθήκη την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου αυτού στο κοινό!

Σας περιμένουμε με χαρά!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

“Μπορεί μια ζωγραφιά να παράγει μουσική; Το νερό; Το σώμα μας; Πέντε ζωάκια που αγαπούν την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, τα μαθηματικά, τις τέχνες έρχονται να εμπνεύσουν μια νέα γενιά δημιουργών ώστε να σκέφτονται: Μπορώ να το κάνω και αυτό! Οι ήρωες του STEMA μάς ταξιδεύουν στον κόσμο της μουσικής τεχνολογίας μέσα από διαδραστικά εργαστήρια και μας δείχνουν ότι κάθε αγώγιμο υλικό –από την πλαστελίνη και το νερό μέχρι το ίδιο μας το σώμα– παράγει μουσική! Μαζί τους, μεγάλοι και μικροί, παίζουμε, σχεδιάζουμε, πειραματιζόμαστε, ζωγραφίζουμε, κατασκευάζουμε, προγραμματίζουμε, μαγειρεύουμε και, παράλληλα, μαθαίνουμε
μουσική, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία μας. Γιατί η φαντασία δεν πρέπει να περιορίζεται,
αλλά να ενθαρρύνεται… 


Το βιβλίο περιέχει εργαστήρια μουσικής παιδαγωγικής και αποτελεί χρήσιμο εκπαιδευτικό εργαλείο για παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής και γονείς.
Για παιδιά 5+”

Related Posts