Ολοκληρώθηκε χθες 27 Ιουλίου ακόμη μία εκπαιδευτική δράση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2022 με τίτλο Γευστικές Διαδρομές, που έλαβε χώρα στην αυλή του Α’ Παιδικού Σταθμού σε συνεργασία με το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Δ. Ελευσίνας.

Με βάση το κεφάλαιο 7  ”Η καταστροφή στα κουλούρια του Φουντούλη ” από το αναγνωστικό βιβλίο “Τα Ψηλά Βουνά” η προϊσταμένη του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής κα Κολιοφώτη Κατερίνα στην αυλή του Α’ Παιδικού Σταθμού ετοίμασε ένα φιλόξενο περιβάλλον για την πραγματοποίηση του προγράμματος. Οι εμψυχωτές  αντάλλαξαν απόψεις με τα παιδιά σχετικά με το τι μπορούν να συλλέξουν από τη φύση και να φάνε όταν βρεθούν στο βουνό ή στην κατασκήνωση! Στη συνέχεια οι μικροί μας φίλοι είδαν ένα ηλιακό φούρνο με απλά υλικά που μπορούν να τον κατασκευάσουν εύκολα κι ακίνδυνα, απόλαυσαν γευστικές λιχουδιές που ετοίμασε ο μάγειρας του Α’ Παιδικού Σταθμού κύριος Βασίλης Διαμαντής με κέφι και μεράκι, τραγούδησαν παιδικά τραγουδάκια με τη συνοδεία κιθάρας του μουσικού μας κύριου Τάσου Χουλιάρα, έπαιξαν ”Βρες τη γεύση” δοκιμάζοντας στα τυφλά!
Περάσαμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, ένα ευχάριστο και δημιουργικό απόγευμα!!!
Στη δράση συμμετείχαν η προϊσταμένη του Παιδικού Σταθμού του ΟΑΔΕ κυρία Τοπτσή Άννα καθώς και οι υπάλληλοι της βιβλιοθήκης.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 3 Αυγούστου με τις ”Χνουδωτές Διαδρομές”!
Related Posts