Μαθήματα χρήσης Η/Υ για Αρχάριους Χρήστες

 

Ανακοίνωση

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ του Δήμου Ελευσίνας σε συνεργασία με την Αισχύλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη λαμβάνοντας υπόψη  το ενδιαφέρον και την ανάγκη των πολιτών να εξοικειωθούν με τους υπολογιστές, να μάθουν τις κύριες λειτουργίες του και κατανοώντας την επιθυμία τους να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες, δημιούργησε :

Δωρεάν Τμήματα εκμάθησης χρήσης των Η/Υ

   Τα μαθήματα του προγράμματος «Υπολογιστές για Αρχάριους» έχουν σκοπό να εισάγουν ακόμα και τους πλέον διστακτικούς χρήστες στον κόσμο των υπολογιστών και στις ευκολίες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία στην καθημερινή ζωή.  Επικεντρώνονται στο πως ένας απλός χρήστης μπορεί να διεκπεραιώσει μερικές εύκολες και καθημερινές εργασίες, όπως η διαχείριση και αποθήκευση αρχείων, η συμπλήρωση ηλεκτρονικών εντύπων, η υποβολή αιτήσεων, η αποστολή email και η εύρεση πληροφοριών.

Τα μαθήματα αποτελούν ένα σύντομο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνολικά 6 ωρών και πραγματοποιούνται στο χώρο της βιβλιοθήκης σε ολιγομελή τμήματα των 4 ή 6 ατόμων. Τα μαθήματα είναι δωρεάν, θα διαρκέσουν μέχρι και τον Ιούλιο και θα τηρηθεί  σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Οι Δημότες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το προσωπικό της βιβλιοθήκης για δηλώσεις συμμετοχής,  στο τηλ. 210 5565 601 κατά τις ώρες 10:00-12:00 π.μ. και 5:00-7:00 μ.μ.

Για το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. Δήμου Ελευσίνας

Ο πρόεδρος

Αγριμάκης Κ. Βασίλης

 

Related Posts