Καλοκαιρινή εκδήλωση τμημάτων παραδοσιακών χορών

Την Κυριακή 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη καλοκαιρινή εκδήλωση των τμημάτων παραδοσιακών χορών του ΠΑΚΠΠΑ μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Τα τμήματα παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, με καθηγήτρια την κ. Μαρία Βαλαβάνη, παρουσίασαν πρόγραμμα χορών από τη Μακεδονία και τη Θράκη, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, ξεσηκώνοντας με τους ζωηρούς ρυθμούς της Βόρειας Ελλάδας όλους τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση, που ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο “Τάκης Βογιατζής”, όπου, χάρη στην εργατικότητα και το πείσμα όλων των συντελεστών, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στήθηκε απ’ την αρχή όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες τους συμμετέχοντες για την εξαιρετική παρουσίαση, αλλά και σε όλους τους συντελεστές, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης!

Το ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας, μέσα από τα Τμήματα Πολιτισμού του και πάντα με την συνδρομή του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού του, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην διάσωση και διάδοση της παράδοσης και της ιστορίας του τόπου μας!

Related Posts