Έναρξη εγγραφών μπαλέτου και σύγχρονου

Από σήμερα 11/2/2023 ξεκινούν οι εγγραφές για τα τμήματα μπαλέτου και σύγχρονου του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ.

Τα μαθήματα γίνονται στην αίθουσα χορού του ΠΑΚΠΠΑ (Κίμωνος 11 & Παγκάλου) και στην Αίθουσα Γυμναστικής Μαγούλας (Λεωνίδα Στάμου 30). Τα μαθήματα ξεκινούν 6 Νοεμβρίου. Η χρέωση ξεκινά τον μήνα Νοέμβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 8 μήνες). Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές ως τις 17 Δεκεμβρίου 2024. Γίνονται δεκτά παιδιά από 4 ετών και ενήλικες.

Η καθηγήτρια χορού κ. Χατζηλαμπρινού, κάθε Παρασκευή θα κάνει μαθήματα τεχνικής μπαλέτου στις αθλήτριες των τμημάτων Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής. Στο συγκεκριμένο τμήμα εγγραφή μπορούν να πραγματοποιήσουν μόνο οι εγγεγραμμένες αθλήτριες της ρυθμικής, χωρίς κόστος ή επισύναψη δικαιολογητικών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εγγεγραμμένοι στα τμήματα παραδοσιακών χορών, ρυθμικής και πιάνου με τον κ. Γρηγοράκη, παρακαλούνται να εξοφλήσουν τον μήνα Οκτώβριο πριν προβούν σε εγγραφή στα υπόλοιπα τμήματα, ώστε να εφαρμοστούν σωστά οι εκπτώσεις τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκριση της αίτησης είναι η επισύναψη όλων των υποχρεωτικών δικαιολογητικών και ειδικά της βεβαίωσης καρδιολόγου, καθώς επίσης και η εξόφληση τυχόν οφειλών προηγούμενων ετών.

Παρακαλούμε ακολουθείστε τις οδηγίες εγγραφής ΕΔΩ, αφού τις διαβάσετε προσεκτικά.

Βρείτε λεπτομέρειες για τη διαδικασία πληρωμών ΕΔΩ.

Related Posts