Προβολή ντοκιμαντέρ “Οι φίλοι μας τα ζώα”

Σας καλούμε στην προβολή του ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε στην Ελευσίνα το 2013 από τον εκπαιδευτικό Νίκο Στάμου και τους μαθητές του της ειδικότητας Γραφικών τεχνών του 1ου ΕΠΑΛ Ελευσίνας, την Δευτέρα 16 Μαϊου 2016 και ώρα 8:00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων “Στέκι” στο ισόγειο του κτηρίου Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α., Παγκάλου & Κίμωνος 11 (δίπλα στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου). Πριν την προβολή θα μιλήσει ο εκπ/κός για την δίχρονη εμπειρία του ως εθελοντής της παρουσίασης του προγράμματος “Συμβιώνω με τα Ζώα γύρω μου” στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και ειδικά σχολεία) που αυτονομείται και γίνεται Σύλλογος.

Θα σας παρουσιάσει το σήμα του Συλλόγου που σχεδίασε ο ίδιος και έναν μοναδικό σκύλο έκπληξη που τον βοηθά στις παρουσιάσεις του. Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό και η ταινία κατάλληλη για άνω των 15 ετών. Η εκδήλωση εκτός από την ευαισθητοποίησή σας, έχει σαν σκοπό την κάλυψη μέρους των εξόδων που απαιτούνται ως δικηγορική αμοιβή για την ίδρυση του Συλλόγου, που μπορεί να γίνει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ με τρεις τρόπους:

1. Αγοράζοντας το cd με το sountrack της ταινίας (3 ευρώ) ή
2. Αγοράζοντας το DVD της ταινίας “Οι φίλοι μας τα ζώα” (5 ευρώ) ή
3. Οποιαδήποτε ελάχιστη συνεισφορά επιθυμείτε.

Μετά το τέλος της προβολής για όσους επιθυμούν θα καθίσουμε για ένα ποτό σε ένα από τα μαγαζιά της Παραλίας της Ελευσίνας όπου μπορούμε να γνωριστούμε καλύτερα.

Related Posts