ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2023-2024

 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα:

  • Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής
  • Παραδοσιακών Χορών

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εγγεγραμμένοι στα τμήματα παραδοσιακών χορών, ρυθμικής και πιάνου με τον κ. Γρηγοράκη, παρακαλούνται να εξοφλήσουν τον μήνα Οκτώβριο πριν προβούν σε εγγραφή στα υπόλοιπα τμήματα, ώστε να εφαρμοστούν σωστά οι εκπτώσεις τους.

  • Εικαστικών
  • Κοπτικής-Ραπτικής
  • Θεατρικής Σκηνής
  • Υφαντικής
  • Ντραμς (έως τις 30/10 θα γίνονται δεκτές μόνο αιτήσεις περσινών μαθητών)
  • Πιάνου (έως τις 30/10 θα γίνονται δεκτές μόνο αιτήσεις περσινών μαθητών)
  • Κιθάρας (έως τις 30/10 θα γίνονται δεκτές μόνο αιτήσεις περσινών μαθητών)
  • Μπαλέτου
  • Σύγχρονου

(Οι εγγραφές για τα υπόλοιπα τμήματα θα ανακοινωθούν σταδιακά).

 

Λειτουργία τμημάτων

Ρυθμική Αγωνιστική Γυμναστική

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στο Γυμναστήριο του 1ου-3ου Γυμνασίου Ελευσίνας. Οι προπονήσεις ξεκινούν στις 25 Σεπτεμβρίου. Η χρέωση ξεκινάει τον μήνα Οκτώβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 9 μήνες). Γίνονται δεκτά παιδιά από 4 ετών-18 ετών. Οι εγγραφές έχουν λήξει.

Παραδοσιακοί Χοροί

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου-3ου Γυμνασίου Ελευσίνας και στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου-3ου Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 25 Σεπτεμβρίου. Η χρέωση ξεκινάει τον μήνα Οκτώβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 9 μήνες). Οι συμμετέχοντες στα προχωρημένα τμήματα ενηλίκων έχουν έκπτωση 50%. Γίνονται δεκτά παιδιά από 6 ετών και ενήλικες. Οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 31 Οκτωβρίου.

Εικαστικά

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στις αίθουσες ζωγραφικής του ΠΑΚΠΠΑ (Κίμωνος 11 & Παγκάλου) και του Πολιτιστικού Κέντρου Μαγούλας (Φιλίας Οικονόμου 1). Τα μαθήματα ξεκινούν 1 Νοεμβρίου. Η χρέωση ξεκινά τον μήνα Νοέμβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 8 μήνες).  Γίνονται δεκτά παιδιά από 6 ετών και ενήλικες.

Κοπτική-Ραπτική

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στις αίθουσες κοπτικής-ραπτικής του ΠΑΚΠΠΑ (Κίμωνος 11 & Παγκάλου) και του Πολιτιστικού Κέντρου Μαγούλας (Φιλίας Οικονόμου 1). Τα μαθήματα ξεκινούν 1 Νοεμβρίου. Η χρέωση ξεκινά τον μήνα Νοέμβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 8 μήνες). Οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 30 Νοεμβρίου. Γίνονται δεκτοί μόνο ενήλικες.

Θεατρική Σκηνή

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στο Στέκι του ΠΑΚΠΠΑ (Κίμωνος 11 & Παγκάλου) και στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαγούλας (Φιλίας Οικονόμου 1). Τα μαθήματα ξεκινούν 1 Νοεμβρίου. Η χρέωση ξεκινά τον μήνα Νοέμβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 8 μήνες). Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές ως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Γίνονται δεκτά παιδιά από 3 ετών και ενήλικες.

Υφαντική

Τα μαθήματα γίνονται στην αίθουσα υφαντικής του ΠΑΚΠΠΑ (Κίμωνος 11 & Παγκάλου). Τα μαθήματα ξεκινούν 1 Νοεμβρίου. Η χρέωση ξεκινά τον μήνα Νοέμβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 8 μήνες). Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές ως τις 30 Νοεμβρίου 2024. Γίνονται δεκτοί μόνο ενήλικες. Οι νέοι μαθητές παρακαλούνται να κάνουν αίτηση μόνο στην εκδήλωση ενδιαφέροντος νέων μαθητών.

Ντραμς

Τα μαθήματα γίνονται στη Φιλαρμονική Ελευσίνας (αίθουσα ντραμς) (Κίμωνος & Παναγιωτίδη). Τα μαθήματα ξεκινούν 1 Νοεμβρίου. Η χρέωση ξεκινά τον μήνα Νοέμβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 8 μήνες). Γίνονται δεκτά παιδιά από 7 ετών και ενήλικες.

Πιάνο

Τα μαθήματα γίνονται στο Κεντρικό Κτήριο του ΠΑΚΠΠΑ (Κίμωνος 11 & Παγκάλου) στις αίθουσες των καθηγητών. Κάθε Δευτέρα η κ. Στάθη παραδίδει μαθήματα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μαγούλας (Φιλίας Οικονόμου 1). Τα μαθήματα ξεκινούν 1 Νοεμβρίου. Η χρέωση ξεκινά τον μήνα Νοέμβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 8 μήνες). Γίνονται δεκτά παιδιά από 5 ετών και ενήλικες.

Κιθάρα

Τα μαθήματα γίνονται στο Κεντρικό Κτήριο του ΠΑΚΠΠΑ (Κίμωνος 11 & Παγκάλου) στις αίθουσες των καθηγητών. Κάθε Πέμπτη ο κ. Ρόκας παραδίδει μαθήματα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μαγούλας (Φιλίας Οικονόμου 1). Τα μαθήματα ξεκινούν 1 Νοεμβρίου. Η χρέωση ξεκινά τον μήνα Νοέμβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 8 μήνες). Γίνονται δεκτά παιδιά από 9 ετών και ενήλικες.

Μπαλέτο & Σύγχρονο

Τα μαθήματα γίνονται στην αίθουσα χορού του ΠΑΚΠΠΑ (Κίμωνος 11 & Παγκάλου) και στην Αίθουσα Γυμναστικής Μαγούλας (Λεωνίδα Στάμου 30). Τα μαθήματα ξεκινούν 6 Νοεμβρίου. Η χρέωση ξεκινά τον μήνα Νοέμβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 8 μήνες). Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές ως τις 17 Δεκεμβρίου 2024. Γίνονται δεκτά παιδιά από 4 ετών και ενήλικες.

Η καθηγήτρια χορού κ. Χατζηλαμπρινού, κάθε Παρασκευή θα κάνει μαθήματα τεχνικής μπαλέτου στις αθλήτριες των τμημάτων Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής. Στο συγκεκριμένο τμήμα εγγραφή μπορούν να πραγματοποιήσουν μόνο οι εγγεγραμμένες αθλήτριες της ρυθμικής, χωρίς κόστος ή επισύναψη δικαιολογητικών.

Διαδικασία εγγραφής

Εάν εγγράφεστε πρώτη φορά στην πλατφόρμα,  ακολουθείστε τα εξής βήματα:

Βήμα 1: Επιλέξτε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://demos365elefsina.intellisoft.gr/

Βήμα 2: Συμπληρώστε τα στοιχεία της Αίτησης Εγγραφής Νέου Χρήστη στο δεξί μέρος της οθόνη σας (αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στην «Βοήθεια Εγγραφής»- Προσοχή: όχι Ελληνικά στον κωδικό- χρήση κεφαλαίων και πεζών χαρακτήρων, αριθμών και συμβόλων)

Βήμα 3: Επιβεβαιώστε την Εγγραφή σας μέσα από το email που σας έχει αποσταλεί.

Βήμα 4: Κάνετε «Είσοδο Χρήστη» με το email σας και τον Κωδικό που είχατε ορίσει.

Βήμα 5: Προσθέστε τα προσωπικά σας στοιχεία και στη συνέχεια καταχωρήστε τα στοιχεία των μελών της οικογένειας που θέλουν να κάνουν Αίτηση Συμμετοχής σε Προγράμματα του Δήμου, μέσω της επιλογής «Καταχώρηση Νέου Μέλους».

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν εγγράφετε ανήλικο, πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε τα δικά σας προσωπικά στοιχεία και έπειτα να κάνετε καταχώρηση νέου μέλους. Ανήλικος ΔΕΝ μπορεί να πραγματοποιήσει εγγραφή!

Βήμα 6: Κάντε «Αίτηση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα» και ακολουθήστε τα βήματα επιλογής του.

Βήμα 7: Ανεβάστε τα δικαιολογητικά που σας ζητάει το Πρόγραμμα επιλογής σας.

Για κάθε Αίτησή σας θα ενημερώνεστε για την πρόοδο της με email.

Βήμα 8: Όταν η αίτησή σας βρίσκεται σε κατάσταση «Έναρξη», πραγματοποιήστε την πληρωμή του πρώτου μήνα, ώστε η αίτηση να ολοκληρωθεί.

Μπορείτε να βλέπετε την κατάσταση των αιτήσεών σας μέσα από την αρχική σελίδα του προφίλ χρήστη εδώ:

Δείτε το βίντεο οδηγιών εγγραφής (*ορισμένες πληροφορίες για τη λειτουργία των τμημάτων, π.χ. δικαιολογητικά, ενδέχεται να έχουν αλλάξει*):

Εάν πραγματοποιείτε επανεγγραφή ακολουθείστε τα εξής βήματα:

Βήμα 1: Επιλέξτε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://demos365elefsina.intellisoft.gr/

Βήμα 2: Κάνετε «Είσοδο Χρήστη» με το email σας και τον Κωδικό που είχατε ορίσει. Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, πατήστε την επιλογή «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;» και ακολουθείστε τη διαδικασία για την ανάκτησή του.

Βήμα 3: Καταχωρίστε τα νέα μέλη της οικογένειας που ενδεχομένως θα παρακολουθήσουν δραστηριότητα για πρώτη φορά φέτος.

Βήμα 4: Βεβαιωθείτε ότι δεν εκκρεμεί πληρωμή από το προηγούμενο έτος, έτσι ώστε να είναι δυνατή η ολοκλήρωση των νέων σας αιτήσεων.

Βήμα 5: Κάντε «Αίτηση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα» και ακολουθήστε τα βήματα επιλογής του.

Βήμα 6: Ανεβάστε τα δικαιολογητικά που σας ζητάει το Πρόγραμμα επιλογής σας.

Για κάθε Αίτησή σας θα ενημερώνεστε για την πρόοδο της με email.

Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε το βίντεο οδηγιών εγγραφής.

Βήμα 7: Όταν η αίτησή σας βρίσκεται σε κατάσταση «Έναρξη», πραγματοποιήστε την πληρωμή του πρώτου μήνα, ώστε η αίτηση να ολοκληρωθεί.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά θα απορρίπτονται! Δεν υπάρχει η δυνατότητα κράτησης θέσης έως ότου αποσταλεί το δικαιολογητικό.

 

Αντίτιμο

Το αντίτιμο για την παρακολούθηση των μαθημάτων ορίζεται στα 10 ευρώ για τους κατοίκους ή/και δημότες Ελευσίνας-Μαγούλας και στα 15 ευρώ για τους ετεροδημότες-μη κατοίκους Ελευσίνας-Μαγούλας.

Στις παραπάνω τιμές εφαρμόζονται οι εξής εκπτώσεις:

Έκπτωση 50%

  • Φοιτητές (δεν ισχύει για τους ετεροδημότες-μη κατοίκους Ελευσίνας-Μαγούλας)
  • Κάθε επόμενη δραστηριότητα του πρώτου μέλους της οικογένειας
  • Όλες οι δραστηριότητες του δεύτερου μέλους της ίδιας οικογένειας

Έκπτωση 100%

  • Τρίτο και πλέον μέλος της ίδιας οικογένειας
  • Ωφελούμενοι του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας
  • Μέλη της Δομής Προσφύγων
  • ΑμεΑ και παιδιά με γονέα ΑμεΑ
  • Χαμηλό Εισόδημα: Μηδενικό Οικογενειακό Εισόδημα έως 13.000 ευρώ (αντίστοιχα έως 6.500 ευρώ το ατομικό εισόδημα αν πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια) (δεν ισχύει για τους ετεροδημότες-μη κατοίκους Ελευσίνας-Μαγούλας)

Σε περίπτωση προπληρωμής του ποσού, προβλέπεται έκπτωση δύο μηνών. Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε προπληρωμή του ποσού, όταν η αίτησή σας είναι «ενεργή», επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105565615 ή στο 2105565629 ή μέσω mail στο [email protected]. Η έκπτωση αυτή αφορά αποκλειστικά την πληρωμή του ποσού κατά τον πρώτο μήνα μαθημάτων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις πληρωμές, πατήστε ΕΔΩ.

 

Δικαιολογητικά

Τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται από τους πολίτες κατά την αίτησή τους στην πλατφόρμα DEMOS365. Χωρίς τα υποχρεωτικά δικαιολογητικά η αίτηση δεν μπορεί να γίνει δεκτή, ενώ χωρίς την επισύναψη των προαιρετικών δικαιολογητικών που αφορούν στις εκπτώσεις, η έκπτωση δεν θα εφαρμόζεται.

Γενικά-Υποχρεωτικά Δικαιολογητικά

  • Φωτοτυπία δύο όψεων Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου εκείνου που πραγματοποιεί την εγγραφή
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στο οποίο φαίνονται τα τέκνα (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΕΚΝΟΥ Ή ΣΥΖΥΓΟΥ Ή ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΔΕΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ)
  • Πιστοποιητικό Μόνιμης Κατοικίας ή λογαριασμός ΔΕΚΟ στο όνομα του αιτούντος αν πρόκειται για ενήλικο άτομο ή στο όνομα του γονέα που πραγματοποιεί την εγγραφή αν πρόκειται για ανήλικο. / Εναλλακτικά πιστοποιητικό από Δημοτολόγιο για δημότες Ελευσίνας-Μαγούλας που κατοικούν εκτός ορίων του Δήμου Ελευσίνας.
  • Βεβαίωση καρδιολόγου (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

Ειδικά- Προαιρετικά Δικαιολογητικά:

  • Για ωφελούμενο της Δομής Προσφύγων: Έγγραφο της Δομής που να βεβαιώνει τα στοιχεία του ωφελούμενου.
  • Για ωφελούμενο του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας: Έγγραφο του Κέντρου που να βεβαιώνει ότι ο/η αιτών/ουσα είναι ωφελούμενος/η του Κέντρου.
  • Για ΑΜΕΑ ή παιδί με γονέα ΑΜΕΑ: Βεβαίωση αναπηρίας.
  • Για Φοιτητές: Φωτοτυπία δύο όψεων ενεργής Ακαδημαϊκής Ταυτότητας
  • Για χαμηλό εισόδημα (Κάτω των 6500 € ετήσιο ατομικό εισόδημα ή κάτω των 13.000 € ετήσιο οικογενειακό εισόδημα):
  • Τελευταίο εκκαθαριστικό Φορολογικής Δήλωσης που να αποδεικνύει το δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα ή το ατομικό σε περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας ΚΑΙ
  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης