Χριστούγεννα σαν… παραμύθι στην Ελευσίνα!

Η πόλη μας «φοράει» τα γιορτινά της και το πιο παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό επιστρέφει ανανεωμένο και έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους, στις 9 Δεκεμβρίου, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Ελευσίνας!

Μαγικό καρουζέλ, παιχνίδια αναρρίχησης, εξειδικευμένο ηλιακό τηλεσκόπιο, οικολογικό παγοδρόμιο και πολλές εκπλήξεις είναι οι φετινοί πρωταγωνιστές των γιορτών που έχουν επιλέξει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας και το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. σε συνεργασία με την 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για εσάς .

Ο Άγιος Βασίλης αποβιβάζεται στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, πανέτοιμος με το έλκηθρό του να συναντήσει μικρούς και μεγάλους και να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, παιχνίδια και δράσεις αλλά και εντυπωσιακά shows, μας περιμένουν για πολλή διασκέδαση, χορό και περιπέτεια.

Στη γιορτινή παρέα μας, θα βρίσκονται φορείς και σύλλογοι της πόλης μας με μοναδικές δράσεις και bazaar, εθιμοτυπικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς, την οποία και προάγει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου μας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τις πιο χαρούμενες μέρες της χρονιάς!

Related Posts