Επίσκεψη στην έκθεση «LEONARDO DA VINCI» 500 YEARS OF GENIUS

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «LEONARDO DA VINCI»

 500 YEARS OF GENIUS

 

To  Τμήμα Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α, λαμβάνοντας υπόψη το έκδηλο ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, για την ΕΚΘΕΣΗ «LEONARDO DA VINCI» 500 YEARS OF GENIUS, προγραμματίζει επίσκεψη με ξενάγηση στην εντυπωσιακή έκθεση, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης 16:30, στο χώρο της έκθεσης, Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ, Πειραιώς και Ερμού, Γκάζι.

Στην έκθεση παρουσιάζονται 200 εκπληκτικά εκθέματα, 75 μηχανικές εφευρέσεις μεγάλης κλίμακας, πολλές από αυτές διαδραστικές που ενθαρρύνουν την εμπειρική μάθηση. Επίσης,  παρουσιάζονται 17 θεματικές ενότητες που αναδεικνύουν  το εύρος της δουλειάς του Ντα Βίντσι, με  ιστορική ανάλυση για τα έργα- κλειδιά του μεγάλου καλλιτέχνη, με τη χρήση διαδραστικών και ψυχαγωγικών τεχνολογιών.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται, να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, έως την Τρίτη 19/2/2019, προσερχόμενοι στη Βιβλιοθήκη, από τις 9:00 – 13:00, προκειμένου να καταβάλλουν το αντίτιμο του κανονικού εισιτηρίου (13) ευρω ή του μειωμένου αντίστοιχα (11) ευρω, που αφορά τις κατηγορίες των ανηλίκων  – μαθητών, φοιτητών, ανέργων, ΑμεΑ, 65+ και πολυτέκνων.

Το κόστος της ξενάγησης για όλες τις κατηγορίες, ανέρχεται στο επιπλέον ποσόν των 5 ευρω.

Όσοι ανήκουν στις κατηγορίες με μειωμένο εισιτήριο, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους, το απαραίτητο δικαιολογητικό, ώστε να το επιδείξουν κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων,  εφόσον απαιτηθεί. 

Το όριο των συμμετεχόντων δεν μπορεί να υπερβεί τον αριθμό των (50) ατόμων. Η επίσκεψη και ξενάγηση στο χώρο των εκθεμάτων θα διεξαχθεί σε τρία  γκρουπ.

Η αναχώρηση θα γίνει με πούλμαν από το πάρκινγκ του Πυρουνάκειου Λυκείου, στις 15:30, την Κυριακή 24/2/2019.

Η μεταφορά των συμμετεχόντων προς και από το χώρο της έκθεσης  παρέχεται δωρεάν από το Νομικό Πρόσωπο.

 

Για το Ν.Π.Δ.Δ Π.Α.Κ.Π.Π.Α

Ο Πρόεδρος

Βασίλης Κ. Αγριμάκης

Related Posts