Τμήματα Αθητισμού: Κλειστό Γυμναστήριο «Τάκης Βογιατζής»

Κλειστό Γυμναστήριο «Τάκης Βογιατζής»

Σκοπός του τμήματος αθλητισμού:

Η δημιουργία και λειτουργία αθλητικών κέντρων, γυμναστηρίων, χώρων αθλοπαιδιών και κάθε είδους αθλητικής εγκατάστασης, ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες για άθληση των δημοτών και ιδιαίτερα των νέων.
Η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού ως κοινωνικής ανάγκης και η εξασφάλιση της δυνατότητας σε όλους τους δημότες να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας.
H καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος, της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας, μακριά από φανατισμούς, βίαιες πράξεις, ανταγωνισμούς και κερδοσκοπικούς στόχους.

Η αναβάθμιση του πολιτιστικού και αθλητικού επιπέδου, των σωματικών και πνευματικών ικανοτήτων, και της σωματικής και πνευματικής υγείας των δημοτών.
Η διάδοση μέσα από τον αθλητισμό των δημοκρατικών παραδόσεων και φιλειρηνικών αισθημάτων του λαού μας και την προώθηση μέσα από τους αθλητικούς αγώνες της φιλίας μεταξύ των λαών.
Θεωρώντας ότι ο αθλητισμός αποτελεί τρόπο ζωής και δικαίωμα κάθε πολίτη σας περιμένουμε στις δραστηριότητες του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου μας.

Λίγα λόγια

Θα αναρτηθούν σύντομα.

Πληροφορίες

  • Υπεύθυνος: –
  • Τηλ. επικοινωνίας: 210 5549501
  • Email: [email protected]
  • Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 106 & Γοργοποτάμου Ελευσίνα, (Δίπλα στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού – ΔΕΗ)

Απινιδωτής

Saver one AED series da

S/N – 115A005031900005

Εγκατάσταση: 15 / 4 / 19

Επανέλεγχος: 1 / 22

Θα αναρτηθούν σύντομα.

Οι ομάδες

Το Πρόγραμμα

Θα αναρτηθούν σύντομα.

Κλειστό Γυμναστήριο «Τάκης Βογιατζής» (Γούβα)

Φωτογραφικό υλικό