Το Τμήμα Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. στη Μεγάλη Γιορτή Του Ετήσιου Απολογισμού Δράσεων για την UNESCO

Την  Τετάρτη  8 Φεβρουαρίου 2017  το Τμήμα  Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, να συμμετάσχει  με τιμητική θέση στη Μεγάλη Γιορτή Του Ετήσιου Απολογισμού Δράσεων για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, αφιερωμένη στην Επέτειο 70 χρόνων Ίδρυσης Ομίλων UNESCO, στο Δημαρχείο της Νίκαιας.

Το Ν.Π.Δ.Δ. εκπροσώπησε η Διοικητική  Σύμβουλος  κ. Μ. Καρέλου.  Η χορευτική  μας ομάδα με  την καθηγήτρια χορού  κ. Μαρία Βαλαβάνη άνοιξε την εκδήλωση παρουσιάζοντας  το χορόδραμα « Η αρπαγή της Περσεφόνης  » και  για μια ακόμη φορά   απέσπασε εξαιρετικούς επαίνους  από τους διοργανωτές και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου.

Ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Μαρωνίτης απένειμε επαίνους στους παρευρισκόμενους επισήμους, στον εκπρόσωπο του Προέδρου της Βουλής , σε βουλευτές των κομμάτων, Δημάρχους της περιοχής, και τον Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Γεώργιο Τσουκαλά.

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Μαρωνίτη, για την πρόσκληση,   την προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της πόλης μας  και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο  πολύ αξιόλογο έργο τους.

 

Η  πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.  Π.Α.Κ.Π.Π.Α
Μαρία Βασιλείου

Related Posts