Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα πολιτισμού του ΠΑΚΠΠΑ

Από σήμερα 24 Οκτωβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στα παρακάτω τμήματα πολιτισμού του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ Δ. Ελευσίνας:

  • Εικαστικών
  • Κοπτικής-Ραπτικής
  • Θεατρικής Σκηνής
  • Ντραμς (έως τις 30/10 θα γίνονται δεκτές μόνο αιτήσεις περσινών μαθητών)
  • Πιάνου (έως τις 30/10 θα γίνονται δεκτές μόνο αιτήσεις περσινών μαθητών)
  • Κιθάρας (έως τις 30/10 θα γίνονται δεκτές μόνο αιτήσεις περσινών μαθητών)

Οι εγγραφές της υφαντικής και του μπαλέτου θα ανοίξουν μέσα στις επόμενες μέρες και θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εγγεγραμμένοι στα τμήματα παραδοσιακών χορών, ρυθμικής και πιάνου με τον κ. Γρηγοράκη, παρακαλούνται να εξοφλήσουν τον μήνα Οκτώβριο πριν προβούν σε εγγραφή στα υπόλοιπα τμήματα, ώστε να εφαρμοστούν σωστά οι εκπτώσεις τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκριση της αίτησης είναι η επισύναψη όλων των υποχρεωτικών δικαιολογητικών, καθώς επίσης και η εξόφληση τυχόν οφειλών προηγούμενων ετών.

Εικαστικά

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στις αίθουσες ζωγραφικής του ΠΑΚΠΠΑ (Κίμωνος 11 & Παγκάλου) και του Πολιτιστικού Κέντρου Μαγούλας (Φιλίας Οικονόμου 1). Τα μαθήματα ξεκινούν 1 Νοεμβρίου. Η χρέωση ξεκινά τον μήνα Νοέμβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 8 μήνες).  Γίνονται δεκτά παιδιά από 6 ετών και ενήλικες.

Κοπτική-Ραπτική

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στις αίθουσες κοπτικής-ραπτικής του ΠΑΚΠΠΑ (Κίμωνος 11 & Παγκάλου) και του Πολιτιστικού Κέντρου Μαγούλας (Φιλίας Οικονόμου 1). Τα μαθήματα ξεκινούν 1 Νοεμβρίου. Η χρέωση ξεκινά τον μήνα Νοέμβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 8 μήνες). Οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 30 Νοεμβρίου. Γίνονται δεκτοί μόνο ενήλικες.

Θεατρική Σκηνή

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στο Στέκι του ΠΑΚΠΠΑ ΠΑΚΠΠΑ (Κίμωνος 11 & Παγκάλου) και στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαγούλας (Φιλίας Οικονόμου 1). Τα μαθήματα ξεκινούν 1 Νοεμβρίου. Η χρέωση ξεκινά τον μήνα Νοέμβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 8 μήνες). Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές ως τις 29 Φεβρουαρίου 2024. Γίνονται δεκτά παιδιά από 3 ετών και ενήλικες.

Ντραμς

Τα μαθήματα γίνονται στη Φιλαρμονική Ελευσίνας (αίθουσα ντραμς) (Κίμωνος & Παναγιωτίδη). Τα μαθήματα ξεκινούν 1 Νοεμβρίου. Η χρέωση ξεκινά τον μήνα Νοέμβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 8 μήνες). Γίνονται δεκτά παιδιά από 7 ετών και ενήλικες.

Πιάνο

Τα μαθήματα γίνονται στο Κεντρικό Κτήριο του ΠΑΚΠΠΑ (Κίμωνος 11 & Παγκάλου) στις αίθουσες των καθηγητών. Κάθε Δευτέρα η κ. Στάθη παραδίδει μαθήματα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μαγούλας (Φιλίας Οικονόμου 1). Τα μαθήματα ξεκινούν 1 Νοεμβρίου. Η χρέωση ξεκινά τον μήνα Νοέμβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 8 μήνες). Γίνονται δεκτά παιδιά από 5 ετών και ενήλικες.

Κιθάρα

Τα μαθήματα γίνονται στο Κεντρικό Κτήριο του ΠΑΚΠΠΑ (Κίμωνος 11 & Παγκάλου) στις αίθουσες των καθηγητών. Κάθε Πέμπτη ο κ. Ρόκας παραδίδει μαθήματα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μαγούλας (Φιλίας Οικονόμου 1). Τα μαθήματα ξεκινούν 1 Νοεμβρίου. Η χρέωση ξεκινά τον μήνα Νοέμβρη και λήγει τον μήνα Ιούνιο (σύνολο 8 μήνες). Γίνονται δεκτά παιδιά από 9 ετών και ενήλικες.

Παρακαλούμε ακολουθείστε τις οδηγίες εγγραφής ΕΔΩ, αφού τις διαβάσετε προσεκτικά.

Βρείτε λεπτομέρειες για τη διαδικασία πληρωμών ΕΔΩ.

Related Posts