Εργασίες στο 2ο Κλειστό Γήπεδο “Τάκης Βογιατζής”

Σε συνέχεια της αντικατάστασης του παρκέ που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Ελευσίνας στα δύο κλειστά γήπεδα της πόλης, το ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ πραγματοποίησε ορισμένες παρεμβάσεις στο κλειστό γήπεδο “Τάκης Βογιατζής” (πρώην Γούβα).

Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις στόχο είχαν να βελτιώσουν την ασφάλεια του γηπέδου αλλά και την αισθητική του.

Συγκεκριμένα:

  • Αντικατάσταση του κατεστραμμένου στεγάστρου στη ράμπα ΑΜΕΑ με νέο, το οποίο θωρακίζει το γήπεδο από την εισροή ομβρίων υδάτων, κάτι που είχε συμβεί στο παρελθόν δημιουργώντας φθορά στο παρκέ. Έτσι προφυλάσσεται το νέο παρκέ του γηπέδου από αντίστοιχη φθορά. Παράλληλα εξασφαλίζεται η καθαριότητα και ασφάλεια του χώρου καθώς είχαν παρατηρηθεί περιστατικά που καθιστούσαν τον χώρο εστία μόλυνσης.
  • Τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στη ράμπα ΑΜΕΑ και ηλεκτρολογικές εργασίες εντός του γηπέδου από τους ηλεκτρολόγους του Δήμου Ελευσίνας.
  • Ελαιοχρωματισμός της ράμπας ΑΜΕΑ, και της πρόσοψης των γραφείων του γηπέδου.
  • Τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος στο χώρο που υπήρχε η εξέδρα, η οποία και αποξηλώθηκε πρίν την ανακατασκευή του παρκέ καθώς ήταν τοποθετημένη σε τέτοιο σημείο που απέτρεπε στην εκτέλεση υδραυλικών-αποχετευτικών εργασιών.

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ, κ. Εύη Άνθη δήλωσε: “Το ΠΑΚΠΠΑ παρεμβαίνει καθημερινά στους αθλητικούς χώρους βελτιώνοντας τους και από κοινού με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου Ελευσίνας φροντίζουν για την άρτια και ασφαλή λειτουργία τους.”

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας, κ. Αργύρης Οικονόμου επαίνεσε την αέναη συμβολή του ΠΑΚΠΠΑ στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και κατ’ επέκταση στην επίτευξη των στόχων που έχει θέση η Δημοτική Αρχή για τους αθλητικούς χώρους.

Related Posts