Ελευσίνιοι μαθητές συμμετέχουν στη συλλογή αγαθών για τους πυρόπληκτους

Καθώς οι φωτιές πλήττουν μεγάλο μέρος της χώρας και οι συνάνθρωποί μας αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους και χάνουν τις περιουσίες τους, τρεις Ελευσίνιοι μαθητές προσέγγισαν τον Δήμαρχο Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου, και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού, Εύη Άνθη, ζητώντας την άμεση ανάληψη δράσης για τη συνδρομή των πυρόπληκτων συμπολιτών μας. Ο Λυμπέρης Πατιστής, ο Σωτήρης Μιχαήλιος και ο Αντρέας Κορομπίλης ενημερώθηκαν πως ο Δήμος Ελευσίνας βρισκόταν ήδη στη διαδικασία έκδοσης καλέσματος για συλλογή αγαθών για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας και εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνδράμουν εθελοντικά στο εγχείρημαμαζί με άλλους συμμαθητές τους.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να βλέπουμε τη νεολαία του τόπου να αναλαμβάνει κοινωνικές πρωτοβουλίες και καλούμε όλους τους συμπολίτες να ακολουθήσουν τη στάση των τριών μαθητών, ανταποκρινόμενοι θετικά στο κάλεσμα του Δήμου.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας:

«Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας ενημερώνει ότι όσοι πολίτες ενδιαφέρονται και επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας, μπορούν να τα παραδίδουν καθημερινά και ώρες 8:00-13:00, στο κτήριο της Διεύθυνσης, επί των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Γίνεται συλλογή των ακόλουθων ειδών:

  • Νερά
  • Τρόφιμα (που δεν χρειάζονται προετοιμασία για κατανάλωση, όπως μπισκότα, φρυγανιές, παξιμάδια, κρουασάν, γάλα, κονσέρβες, κλπ.)
  • Είδη ατομικής υγιεινής (οδοντόβουρτσες, οδοντόπαστες, χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, πάνες για μωρά και για ηλικιωμένους, σερβιέτες, σαπούνι, σαμπουάν, αφρόλουτρο, κλπ)

Είδη καθαριότητας (σκούπες, φαράσια, κουβάδες, σφουγγαρίστρες, γάντια, κλπ.)»

Related Posts