Δελτίο τύπου «1η Ημερίδα Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου»

Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας , η «1η  Ημερίδα  Σχολικού Πρωταθλήματος  Στίβου » για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ελευσίνας , από το  Τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. του Π.Α.Κ.Π.Π.Α. του Δήμου Ελευσίνας ,  που είχε ως στόχο την προώθηση και την ανάδειξη του Σχολικού Αθλητισμού  . Τα παιδιά των τάξεων  Γ ΄, Δ΄ ,  Ε΄ και ΣΤ΄  που συμμετείχαν  ,  γέμισαν το στάδιο αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 300, δείχνοντας πραγματικά να ζουν  μια συναρπαστική εμπειρία ως μικροί αθλητές.

Eυχαριστούμε  για τη συμπαράσταση τους , την Δ/νση  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής , τους Διευθυντές και Συλλόγους  Διδασκόντων των Δημοτικών Σχολικών Μονάδων Δήμου Ελευσίνας , τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου μας  και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Ελευσίνας – Μαγούλας  .

Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη συνεργασία τους , τα αθλητικά σωματεία  του Πανελευσινιακού ΑΠΟ , Φιλοθέη Μαγούλας Τμήμα Στίβου και  Σύλλογο Δρομέων  Υγείας Ελευσίνας  , που με τους τεχνικούς  τους συμβούλους και εθελοντές , φέραμε σε πέρας την « 1η Ημερίδα Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου »  με συνέπεια και αποτελεσματικότητα  . Από τον Πανελευσινιακό τον κ. Σπύρο ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ , την κ. Φλώρα ΡΕΝΤΟΥΜΗ από την Φιλοθέη Μαγούλας και τους κ.κ. Ελένη ΘΕΟΛΟΓΟΥ Πρόεδρο  και Γεώργιο ΑΡΑΟΥΖΟ  Γραμματέα  από τον Σ.Δ.Υ.Ε.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από πιστοποιημένους κριτές του ΣΕΓΑΣ με επικεφαλή την κ. ΓΙΟΥΛΗ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και βοηθούς εθελοντές δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας  Ελευσίνας , παρουσία της γιατρού κ. ΣΙΑΜΟΥΤΑ και ασθενοφόρου που ήταν ευγενή χορηγία του Θριασίου Νοσοκομείου Ελευσίνας . Την καθαριότητα του σταδίου  και την προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου επιμελήθηκαν οι υπάλληλοι μας στα γήπεδα .

Με την παρουσία τους,  τίμησαν την «1η Ημερίδα Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου», η  Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α Ελευσίνας κ. Μαρία ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α Ελευσίνας  κ. Αθανάσιος  ΔΙΟΛΕΤΗΣ , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αθανάσιος ΚΡΙΕΚΟΥΚΗΣ και κ. Κούλα ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ , ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελευσίνας κ. Χρήστος ΔΕΔΕΗΛΙΑΣ, ο Διοικητικός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος ΤΖΑΡΤΖΟΥΛΗΣ, ο Πρόεδρος του Πανελευσινιακού ΑΠΟ κ. Ιωάννης ΦΙΛΙΠΠΟΥ, μέλη Συλλόγων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας, καθώς και μέλη αθλητικών σωματείων της πόλης.  

Τα κύπελλα και στις δύο κατηγορίες ( αγοριών και κοριτσιών ) κέρδισε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας,  λόγω των περισσότερων  νικών και μεταλλίων (επισυνάπτεται πίνακας μεταλλίων). Όλα τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων , θα είναι στη  διάθεση των ενδιαφερόμενων,  από την Γραμματεία του ΠΑΚΠΠΑ Ελευσίνας ( Παγκάλου και Κίμωνος 11 ) από 01-06-2017 και πρωινές ώρες .

Η «1η Ημερίδα Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου» ως σημαντικό αθλητικό γεγονός  στην πόλη μας, έθεσε τις βάσεις  να καθιερωθεί ως θεσμός και να  είναι ο προθάλαμος για το επόμενο έτος της «2ης Ημερίδας» , καθώς και αντίστοιχων  αθλητικών  εκδηλώσεων για  ηλικίες νηπίων ή  εφήβων .

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, σε όλους τους γονείς και φίλους που παρακολούθησαν με έντονο ενδιαφέρον και υπομονετικά , κάτω από τον ήλιο, τους  μικρούς μας αθλητές .

Η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.  του Π.Α.Κ.Π.Π.Α
Μαρία Βασιλείου

 

ΠΙΝΑΚΑΣ  ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ

1ης ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ  

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΡΥΣΑ ΑΡΓΥΡΑ ΧΑΛΚΙΝΑ
1ο 3ο Δ.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2 2 2
2ο 4ο Δ.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 1 1 2
3ο 5ο Δ.Σ. ΕΛ. – 7ο Δ.Σ. ΕΛ. –

8ο Δ.Σ. ΕΛ. – 2ο Δ.Σ. ΜΑΓ.

1
4ο 10ο Δ.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2 1
5ο 2ο Δ.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2
6ο 9ο Δ.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2
7ο 1ο Δ.Σ. ΕΛ.- 11ο Δ.Σ. ΕΛ.

1ο Δ.Σ. ΜΑΓ.- 3ο  Δ.Σ. ΜΑΓ.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΡΥΣΑ ΑΡΓΥΡΑ ΧΑΛΚΙΝΑ
1ο 3ο Δ.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 1 3 3
2ο 4ο Δ.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 1 1 1
3ο 8ο Δ.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 1 1
4ο 1ο Δ.Σ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ 1 1
5ο 5ο Δ.Σ. ΕΛ. – 7ο Δ.Σ. ΕΛ. –

2ο Δ.Σ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ

1
6ο 10ο Δ.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 1 1
7ο 3ο Δ.Σ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ 1
8ο 1ο Δ.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 1
9ο 2ο Δ.Σ. ΕΛ. – 9ο Δ.Σ. ΕΛ.  –

11ο Δ.Σ. ΕΛ.

Related Posts