Δελτίο Τύπου: Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Δελτίο Τύπου

Στο κλειστό γήπεδο “Τάκης Βογιατζής”, την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η γιορτή της παγκόσμιας ημέρας χορού. Για πέμπτη συνεχή χρονιά το τμήμα Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. έχει καθιερώσει τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας χορού με σκοπό να προβάλει το δυναμικό της πόλης που πλαισιώνεται από τα τμήματα χορού του Π.Α.Κ.Π.Π.Α. και από όλες τις σχολές και ομάδες χορού της πόλης.
Μουσικές όλων των ειδών, μικροί και μεγάλοι χάρηκαν, χόρεψαν με κέφι, αισιοδοξία και έφεραν μηνύματα ελπιδοφόρα.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το τμήμα παραδοσιακών χορών του Π.Α.Κ.Π.Π.Α. με χοροδιδάσκαλο τη κ. Μαρία Βαλαβάνη που παρουσίασε ένα ιδιαίτερο έθιμο από τη Βόρεια Ελλάδα που άγγιξε τη καρδιά της παράδοσης.
Όλοι οι χορευτές με τους χοροδιδασκάλους έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, εισέπραξαν μεγάλο χειροκρότημα, ενώ καταχειροκροτήθηκαν τα παιδιά ΑΜΕΑ.
Το πρόγραμμα πλαισίωσαν οι σχολές χορού : Στέλλας Ανδρώνη, The Dance Club, Ιωάννας Κούνα, Κατερίνας Λίβα, Γιώτας & Ελευθερίας Παντελιδάκη, Πάολα Show Dance, τμήμα παραδοσιακών χορών Π.Α.Κ.Π.Π.Α., τμήμα ρυθμικής αγωνιστικής γυμναστικής Π.Α.Κ.Π.Π.Α. και έκλεισε με τη φιλική συμμετοχή από το “Ζουγκλοεργαστήρι”
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες καθώς και όσους παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους τη μεγάλη γιορτή.

 

Για το ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ
Ο Πρόεδρος
Βασίλης Κ. Αγριμάκης

Related Posts