Δελτίο τύπου ΚΑΠΗ προγράμματος δράσης Μάρτιου και Απρίλιου

Το Τμήμα  Κοινωνικής Πολιτικής του Ν.Π.Δ.Δ.  Π.Α.Κ.Π.Π.Α σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή των μελών  του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου  Ελευσίνας , στα πλαίσια του προγράμματος δράσης για  προσφορά δωρεάν  οργανωμένης ψυχαγωγίας για τα μέλη και των τριών παραρτημάτων του, διοργάνωσε  και υλοποίησε  για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο τις παρακάτω δράσεις:

Α.   Ψυχαγωγικές – πολιτιστικές εκδρομές   δωρεάν από το Π.Α.Κ.Π.Π.Α.:

  • το Σάββατο   και την Κυριακή  19 & 20  Μαρτίου  2016  στα όμορφα  ορεινά χωριά της Αρκαδίας με την πλούσια ιστορία και την υπέροχη αρχιτεκτονική τους   Δημητσάνα – Στεμνίτσα – Καρύταινα. Συμμετείχαν 200 μέλη μας  που είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν  την Βιβλιοθήκη της Δημητσάνας και το υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης.
  • το Σάββατο  16 Απριλίου  και την Κυριακή  17η Απριλίου 2016 στις Μυκήνες – Ναύπλιο. Συμμετείχαν 160 μέλη που επισκέφτηκαν    τον αρχαιολογικό χώρο των  Μυκηνών όπου  τρεις εξαιρετικοί ξεναγοί  τα ξενάγησαν στις αρχαιότητες και το  Μουσείο (ξενάγηση και είσοδος στο μουσείο δωρεά του Π.Α.Κ.Π.Π.Α.) .

Στη συνέχεια  επισκέφτηκαν την ιστορική πόλη του  Ναυπλίου.

Β.    Επισκέψεις  για την παρακολούθηση της  Ακολουθίας  των Χαιρετισμών της                          Θεοτόκου δωρεάν από το Ν.Π.Δ.Δ.  Π.Α.Κ.Π.Π.Α

  • Την Παρασκευή 1η Απριλίου επισκέφτηκαν  το Μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης στο Χιλιομόδι Κορινθίας 104 μέλη  μας .
  • Την Παρασκευή 8  Απριλίου   το Μοναστήρι του Αγ. Ιερόθεου Μεγάρων  60 μέλη μας.

Γ.  Την Τετάρτη στις 23 Μαρτίου η Χορωδία μας και το Τμήμα Χειροτεχνίας όπως κάθε χρόνο, επισκέφτηκαν το Γηροκομείο Αθηνών και χάρισαν ευχάριστες    στιγμές     στους ηλικιωμένους.

Δ.  Την   Κυριακή  3  Απριλίου  εξήντα  μέλη  μας    παρακολούθησαν  την    θεατρική     Παράσταση “ο Μπαμπάς” σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή.

( Και στα δυο  ανωτέρω Γ. και .Δ.  το πούλμαν δωρεάν από το Π.Α.Κ.Π.Π.Α )

Η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α.
Μαρία Βασιλείου

Related Posts