Δελτίο τύπου για την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο «ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΟΧΩΡΑ»

Κατάμεστο την Παρασκευή  15/4/2016 το Εργατικό  Κέντρο Ελευσίνας από τα παιδιά και τους γονείς των παιδικών Σταθμών της Πόλης μας, γέμισε χαρούμενες φωνές και τραγούδια.

Παρακολούθησαν  την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο «ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΟΧΩΡΑ» από τον  θίασο της Κατερίνας Πανταζοπούλου, που διοργάνωσε δωρεάν εν όψει των εορτών του Πάσχα, το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. του Δήμου Ελευσίνας. Ένα  έργο γεμάτο δράση και περιπέτεια, με τραγούδια που εξυμνούν τη φιλία, την ομαδικότητα, με μηνύματα αγάπης και σεβασμού για το δάσος, επιλεγμένο με ιδιαίτερη προσοχή από την Υπηρεσία και την Προϊσταμένη των Παιδικών Σταθμών κ. Κολιοφώτη.

Επίσης υπήρχε και η  πασχαλινή έκθεση με όμορφες δημιουργίες του προσωπικού ,  όπου οι γονείς και οι φίλοι  αγόρασαν  δωράκια αναμνηστικά προκειμένου με τα έσοδα να στηριχτούν το Ειδικό Γυμνάσιο και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Ελευσίνας.

Το  Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. θα συνεχίζει να προσφέρει στα παιδιά κάθε μορφής ποιοτικές  ψυχαγωγικές ομαδικές δράσεις , που παίζουν σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική και κοινωνική τους ανάπτυξη  σύμφωνα με τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες , την Υπηρεσία , το προσωπικό των παιδικών Σταθμών και την Προϊσταμένη τους για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α.
Μαρία Βασιλείου

Related Posts