Δελτίο τύπου έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο “Καρέ των Εξι”

Στο Πολιτιστικό Κέντρο  του Δήμου Ελευσίνας   “Λεωνίδας Κανελλόπουλος”, φιλοξενήθηκε η δεύτερη μετά την «Photometria Awards 2015, Faith», έκθεση φωτογραφίας της ερασιτεχνικής ομάδας “ΦΩΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ” με τίτλο “Καρέ των Εξι” από την Δευτέρα 28η Μαρτίου έως την Κυριακή 10 Απριλίου 2016.

Εκθέτριες φωτογράφοι ήταν: οι  κ. Γεωργοπούλου Έλενα –  κ. Ευσταθίου Ελισσάβετ – κ. Κατριβέση Χριστίνα – κ. Λιούλη Ελένη – κ. Λουρίδα Κρίνα  και η κ. Ρούσση Μαρία.

Οι επισκέπτες φίλοι της φωτογραφίας και της  ομάδας,  είχαμε  την ευκαιρία να θαυμάσουμε   εξαιρετικές φωτογραφίες  της απομονωμένης  παραθαλάσσιας βιομηχανικής περιοχής “Βλύχας”  της πόλης μας, καθώς και άλλες φωτογραφίες τοπίων, προσώπων κ.λ.π., με έντονο το παιχνίδισμα της σκιάς και του φωτός.

Η εξαιρετική  συνεργασία μας πέρσι με την ομάδα , τα πολύ καλά σχόλια για την προσπάθειά τους και η πάγια θέση μας για στήριξη και  αξιοποίηση του καλλιτεχνικού και δημιουργικού δυναμικού  των δημοτών, μας   οδήγησαν  στην φιλοξενία της 2ης αυτής έκθεσης της ομάδας “ΦΩΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ”, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και είχε μεγάλη επισκεψιμότητα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα και σας περιμένουμε για την επόμενη συνεργασία μας!

Related Posts