ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Η Θεατρική Σκηνή Ελευσίνας, με μία επιτυχημένη πορεία ως σήμερα,  συγκαταλέγεται στα τμήματα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του Ν.Π.Δ.Δ. Π.ΑΚ.Π.Π.Α, και αποτελείται από την Εφηβική Θεατρική Ομάδα και τη Θεατρική Ομάδα  Ενηλίκων.

Η Εφηβική Θεατρική Ομάδα, με καθηγητή τον Θοδωρή Ευστρατιάδη,    ηθοποιό/θεατρολόγο και σκηνοθέτη, έχοντας  στο ενεργητικό της, από το 2015,  τρεις  αξιόλογες παραστάσεις, τη μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «Η Αγέλαστη Πολιτεία» των αδελφών Κατσιμίχα, σε συνεργασία με την Παιδική Χορωδία και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών, τον «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου και  το «’Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, συνεχίζει για τρίτο χρόνο το ταξίδι της.

Φέτος, προσκαλεί τους εφήβους της πόλης μας (μαθητές γυμνασίου και λυκείου) να συμμετέχουν στο εργαστήρι και στην παρουσίαση των  θεατρικών παραστάσεων  της νέας χρονιάς. Για τις εγγραφές τους, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να  απευθύνονται στο Γραφείο Τμημάτων Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του Ν.Π.Δ.Δ. Π.ΑΚ.Π.Π.Α , 2ος όροφος , τηλ.: 210-5565614, από τις 9:00 – 13:30, έως την 30 Νοεμβρίου   2017.

Για την έναρξη των μαθημάτων θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά από τον καθηγητή,  Θοδωρή Ευστρατιάδη.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α

ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. ΑΓΡΙΜΑΚΗΣ

Related Posts