ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Αγαπητοί γονείς, κάτοικοι και δημότες του δήμου μας ,
Κατόπιν επανειλημμένων ερωτήσεων του κοινού στο ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ σχετικά με τις αιτήσεις για το πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» και της διαδικασίας ενστάσεων που λήγει σήμερα 26/8, διευκρινίζουμε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία δεν γίνεται από το Γραφείο Προσχολικής Αγωγής του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ, αλλά από την ΕΕΤΑΑ. Η ΕΕΤΑΑ είναι ο αρμόδιος φορέας που καθορίζει την διαδικασία και τις προθεσμίες του προγράμματος.
Το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών δεν μπορεί να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, παρά μόνο για τις εγγραφές στην πλατφόρμα preschool, που τρέχουν παράλληλα με το ΕΣΠΑ για τα αποτελέσματα των οποίων θα ενημερωθείτε τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη από τους αρμόδιους για τις εγγραφές υπαλλήλους κάθε δομής.
Για θέματα ΕΣΠΑ, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΕΕΤΑΑ στο 210-5214600 και στο E-mail: [email protected], όπως αναφέρεται και στη σχετική μας ενημερωτική αναδημοσίευση της ανακοίνωσης της ΕΕΤΑΑ.
Σχετικά με τις αιτήσεις σας στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΠΑΚΠΠΑ (στην πλατφόρμα preschool), μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2105565617 και στα e-mail [email protected] και [email protected]. To προσωπικό των Σταθμών θα βρίσκεται στις θέσεις του από 1η Σεπτεμβρίου, καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας των Σταθμών, ο μήνας Αύγουστος δεν προβλέπεται ως μήνας εργασίας του προσωπικού τους.
Επιπλέον:
1.Παρακαλούνται οι αιτούντες γονείς να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που υπολείπονται από τις αιτήσεις τους στην ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ preschool,καθώς η μη προσκόμιση παρεμποδίζει τον έλεγχο και τη μοριοδότηση όλων των αιτήσεων και επιφέρει περαιτέρω καθυστερήσεις.
2. Ενημερωτικά θυμίζουμε ότι η 30η του Αυγούστου, είναι η μέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της ΕΕΤΑΑ. Οι επιτυχόντες του προγράμματος μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο και τα e mails που έχουν δοθεί παραπάνω.
Related Posts