ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Το προσωπικό του Tμήματος Προσχολικής Αγωγής του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. τις άγιες αυτές μέρες, που είναι χωρίς τους μικρούς τους φίλους, προσφέρει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο στους συνδημότες μας! Οι Παιδικοί Σταθμοί  μετατράπηκαν σε εργαστήρια χειροτεχνίας και μαγειρικής. Μεταμόρφωσαν λευκά κεριά σε πανέμορφες λαμπάδες ενώ οι μάγειρες και οι μαγείρισσες ετοίμασαν πασχαλινά κουλούρια και γλυκίσματα ενώ παράλληλα μαγειρεύουν καθημερινά για τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν δυνατότητα να φροντίσουν από μόνοι τους για τη σίτισή του. Επίσης, οι ομάδες χειροτεχνίας των Κ.Α.Π.Η. προσέφεραν τις πασχαλινές δημιουργίες τους όπως και μαγιάτικα στεφάνια για να συσκευαστούν 300 δωροσακούλες οι οποίες μοιράστηκαν από το προσωπικό του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι στους ωφελούμενους ( του προγράμματος ) όπως και στα μέλη της Φιλικής Φωλιάς.

Ευχαριστούμε θερμά: το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών που συγκέντρωσαν και πρόσφεραν πασχαλινά κουλούρια για τους ωφελούμενους του προγράμματος <<Βοήθεια στο Σπίτι>>.

Τον συντονισμό και τη διεξαγωγή της όλης προσπάθειας επιμελήθηκαν η διευθύντρια της υπηρεσίας Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας & Πολιτισμού κυρία Κων/να Ζγαντζούρη, η προϊστάμενη των Παιδικών Σταθμών κυρία Κολιοφώτη Κατερίνα, η ομάδα Κοινωνικής Στήριξης εν μέσω πανδημίας, καθώς και όλο το προσωπικό των δύο υπηρεσιών.

Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση, δύναμη και υγεία σε όλο τον κόσμο!

Related Posts