Το Παίδευσις Kids Academy άνοιξε το Summer Camp της Αισχυλείου Βιβλιοθήκης

Η Αισχύλειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελευσίνας στις 30/06/2023 υποδέχτηκε το Παίδευσις Kids Academy Summer Camp της πόλης με σκοπό να απασχολήσει ευχάριστα, δημιουργικά και επιμορφωτικά τα παιδιά, ανοίγοντάς έτσι το καλοκαιρινό της camp φιλαναγνωσίας.

 

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στη Βιβλιοθήκη και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας της και τους κανόνες δανεισμού. Έπειτα, γνώρισαν τον γνωστό σε όλους μας Παραμυθά και διάβασαν το παραμύθι «Μια κάμπια που τη λέγαν Μπία», ενώ επίσης άκουσαν από τον Παραμυθά το βιντεοσκοπημένο ηχητικό παραμύθι «Οι 12 πριγκίπισσες». Στο τέλος απόλαυσαν έναν δροσερό χυμό για τον δρόμο της επιστροφής.

 

Σκοπός του καλοκαιρινού camp της Αισχυλείου Βιβλιοθήκης είναι μέσα από το διάβασμα να περάσει μηνύματα στα παιδιά. Η πρώτη αυτή συνάντηση ήταν αφιερωμένη στο ηθικό δίδαγμα της αποδοχής, της εξέλιξης, της μεταμόρφωσης. Μερικές φορές οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στο ταξίδι της ζωής, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Είναι πηγή ενδοσκόπησης, αξιολόγησης, ενδυνάμωσης και σοφίας. Ας ευγνωμονούμε κάθε ημέρα για τις προκλήσεις που εμφανίζονται μπροστά μας. Για κάποιον καλό λόγο μας συμβαίνουν όλα, αρκεί να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε, έτσι ώστε να μπορούμε να ΠΕΤΑΜΕ …όπως η Μπία η κάμπια που έγινε μια πανέμορφη πεταλούδα.

Related Posts