Ολοκληρώθηκε από το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. η ανακαίνιση του Β’ ΚΑΠΗ Ελευσίνας

Ολοκληρώθηκε από το ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ η ανακαίνιση του Β’ ΚΑΠΗ Ελευσίνας
Καθόλη την διάρκεια της αναστολής λειτουργίας των ΚΑΠΗ λόγω της πανδημίας, το ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ προχώρησε σε μία σειρά εργασιών ανακαινίζοντας τους εσωτερικούς χώρους του Β’ ΚΑΠΗ Ελευσίνας.
Το εν λόγω κτήριο ανήκει στην ιδιοκτησία του Δήμου, σε αντίθεση με τα άλλα δύο παραρτήματα που στεγάζονται σε μισθωμένα κτήρια και έχρηζε ιδιαίτερης συντήρησης και επισκευής.
Σε συνέχεια της αντικατάστασης των κουφωμάτων και των θερμαντικών σωμάτων που είχε πραγματοποιήσει το ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ κατά το προηγούμενο έτος, οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν κατά το τρέχον έτος είναι συγκεκριμένα οι ακόλουθες:
✔️ Εγκατάσταση αναβατόριού τύπου «πλατφόρμα» για την πρόσβαση ΑΜΕΑ στο κτήριο
✔️ Αντικατάσταση εσωτερικών ξύλινων κουφωμάτων
✔️ Επισκευή τοιχοποιίας, τοποθέτηση πλακιδίων, αντικατάσταση πόρτας και παραθύρου και ελαιοχρωματισμός της αποθήκης στο δώμα του κτηρίου
✔️ Αναδιαμόρφωση σκάλας κεντρικής εισόδου
✔️ Αντικατάσταση όλων των φωτιστικών, εσωτερικών και εξωτερικών, με φωτιστικά χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης τύπου ”led”. Την εν λόγω εργασία πραγματοποίησαν οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου.
✔️ Αντικατάσταση υδραυλικών, τοποθέτηση νέων πλακιδίων και ειδών υγιεινής στις πέντε τουαλέτες του κτηρίου (κοινού και προσωπικού)
✔️ Προμήθεια και τοποθέτηση πλυντηρίου-στεγνωτηρίου για τις ανάγκες του ΚΑΠΗ
✔️ Αντικατάσταση πλακιδίων τοίχου στο χώρο της κουζίνας
✔️ Εγκατάσταση συστήματος συναγερμού
✔️ Εγκατάσταση Πυρασφάλειας
✔️ Αντικατάσταση καρεκλών αναμονής του πρώτου ορόφου
✔️ Κατασκευή δύο ντουλαπών, η μία για τις ανάγκες των δραστηριοτήτων των μελών και η άλλη για αποθήκευση του εξοπλισμού του ΚΑΠΗ.
✔️ Επέκταση της υπάρχουσας βιβλιοθήκης προκειμένου να τοποθετηθούν όλα τα βιβλία που ήταν αποθηκευμένα σε διάφορους χώρους του κτηρίου
Αντικατάσταση ενός κλιματιστικού στο χώρο υποδοχής.
✔️ Ελαιοχρωματισμός όλων των εσωτερικών χώρων του κτηρίου.
Οι ανωτέρω εργασίες έχουν μετατρέψει το Β’ ΚΑΠΗ σε έναν φιλόξενο και λειτουργικό χώρο για τα άτομα της τρίτης ηλικίας και παράλληλα έδωσαν στους χώρους του κτηρίου την πρέπουσα εικόνα. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.
🔶 Επόμενος στόχος της διοίκησης είναι, εφόσον καταστεί εφικτό, να πραγματοποιηθεί ευπρεπισμός και εξωτερικά του κτηρίου.
Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ,
Σεβασμία Άνθη-Γκιόκα
Related Posts