Οι εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας του νέου έτους 2016 στα τρία παραρτήματα Κ.Α.Π.Η του Δήμου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και στα τρία παραρτήματα Κ.Α.Π.Η του Δήμου μας, οι εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας του νέου έτους 2016. Συμμετείχαν πολλά μέλη του Κ.Α.Π.Η σε κάθε παράρτημα που αντάλλαξαν ευχές και ευθύμησαν με τα τραγούδια της χορωδίας του Κ.Α.Π.Η.

Παρευρέθηκαν και ευχήθηκαν : ο Δήμαρχος κ. Γ. Τσουκαλάς, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α κα. Βασιλείου Μαρία, ο Αντιδήμαρχος κ. Λινάρδος Παναγιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ψούνης Νικόλαος , κ. Κοροπούλης Γρηγόρης , κα. Σκανδάλη Αικατερίνη, κα. Μαρούγκα Κωνσταντίνα , κ. Μίχας Μενέλαος, η διοικητική σύμβουλος του Π.Α.Κ.Π.Π.Α. κα Καρέλου Μαρία , οι πρόεδροι του Συλλόγου Ποντίων Μαγούλας κα Άννα Τσερακίδου και του Συλλόγου γυναικών Μαγούλας κα Σπυριδούλα Παναγοπούλου. Παρευρέθησαν όλα τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής , τα μέλη των ομάδων χειροτεχνίας και του χορευτικού.
Η πρόεδρος αφού ενημέρωσε τα μέλη για τις δράσεις του Κ.Α.Π.Η, ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους και την καλή συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή και το προσωπικό. Υποσχέθηκε για το νέο έτος , τη διαρκή υποστήριξη και συμπαράσταση και στα τρία παραρτήματα Κ.Α.Π.Η.

Η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α.
Μαρία βασιλείου

Related Posts