Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση στην Έκθεση Παιδικού Βιβλίου

Το Σάββατο 2 Απριλίου ο πεζόδρομος της οδού Νικολαΐδου φιλοξένησε Έκθεση Παιδικού Βιβλίου, μια πρωτοβουλία του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ και της Αισχυλείου Βιβλιοθήκης σε συνεργασία με τοπικά βιβλιοπωλεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.
Από το πρωί του Σαββάτου τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα αγαπημένα τους παιδικά βιβλία, αλλά και να παίξουν παρέα με ήρωες αγαπημένων ιστοριών. Από το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια παραμυθιού με ανάγνωση παραμυθιών και πολλές ακόμα δραστηριότητες και χειροτεχνίες από τη θεατρολόγο του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ, Κουνάδη Βενετία, και τις παιδαγωγούς των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου που στήριξαν την εκδήλωση παρουσία και της προϊσταμένης τους, Αικατερίνης Κολιοφώτη, όπως και της προϊσταμένης τους Βρεφονηπιακού Σταθμού του ΟΑΕΔ, Άννας Τοπτσή. Ακόμη, πραγματοποιήθηκαν δέκα τυχερές κληρώσεις με δώρο φυσικά ένα παιδικό βιβλίο!
Τα παιδιά με τους γονείς του συμμετείχαν με μεγάλο ενδιαφέρον σε όλες τις δραστηριότητες της Έκθεσης, ενώ αξιοσημείωτο είναι το ενδιαφέρον που έδειξαν για τα παιδικά βιβλία. Ευχαριστούμε όλες τις οικογένειες που στήριξαν αυτήν την δράση! Σας περιμένουμε στην Αισχύλειο Βιβλιοθήκη να ανακαλύψουμε κι άλλες αγαπημένες ιστορίες και επιφυλασσόμαστε γι’ ακόμα περισσότερες τέτοιες εκδηλώσεις!
Related Posts