Τμήματα Αθητισμού: Κλειστό Γυμναστήριο “Ανδρέας Δασκαλάκης”

Κλειστό Γυμναστήριο “Ανδρέας Δασκαλάκης”

Σκοπός του τμήματος αθλητισμού:

Η δημιουργία και λειτουργία αθλητικών κέντρων, γυμναστηρίων, χώρων αθλοπαιδιών και κάθε είδους αθλητικής εγκατάστασης, ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες για άθληση των δημοτών και ιδιαίτερα των νέων.
Η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού ως κοινωνικής ανάγκης και η εξασφάλιση της δυνατότητας σε όλους τους δημότες να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας.
H καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος, της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας, μακριά από φανατισμούς, βίαιες πράξεις, ανταγωνισμούς και κερδοσκοπικούς στόχους.

Η αναβάθμιση του πολιτιστικού και αθλητικού επιπέδου, των σωματικών και πνευματικών ικανοτήτων, και της σωματικής και πνευματικής υγείας των δημοτών.
Η διάδοση μέσα από τον αθλητισμό των δημοκρατικών παραδόσεων και φιλειρηνικών αισθημάτων του λαού μας και την προώθηση μέσα από τους αθλητικούς αγώνες της φιλίας μεταξύ των λαών.
Θεωρώντας ότι ο αθλητισμός αποτελεί τρόπο ζωής και δικαίωμα κάθε πολίτη σας περιμένουμε στις δραστηριότητες του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου μας.

Λίγα λόγια

Το κλειστό Γυμναστήριο είναι από προκατασκευασμένο μπετόν. Στην αρχική μελέτη είχε καθίσματα 400 ατόμων και ο αγωνιστικός χώρος ήταν από πλαστικό. Το 1997 τοποθετήθηκε παρκέ στον αγωνιστικό χώρο και προστέθηκαν 200 καθίσματα . Οι τοίχοι επενδύθηκαν με ξύλο. Το κλειστό γυμναστήριο χρησιμοποιούν οι ομάδες μπάσκετ : Πανελευσινιακός, Γ. Α. Σ. Ε., Ο. Κ. Ε., Δήμητρα (μπάσκετ γυναικών ). Βόλεϊ : ΚΕΛΕΟΣ. Το Φεβρουάριο του 2006 πήρε το όνομα του πρόωρα χαμένου παλιού καλαθοσφαιριστή του Πανελευσινιακού Ανδρέα Δασκαλάκη

Πληροφορίες

  • Υπεύθυνος: κ. Άννα Βεροζίνη
  • Τηλ. επικοινωνίας: 210 5545158
  • Email: [email protected]
  • Διεύθυνση: Θηβών 165, 19200 Ελευσίνα

Απινιδωτής

Saver one AED series da

S/N – 115A005031900005

Εγκατάσταση: 15 / 4 / 19

Επανέλεγχος: 1 / 22

Θα αναρτηθούν σύντομα

Οι ομάδες

Το Πρόγραμμα

Θα αναρτηθούν σύντομα

Κλειστό Γυμναστήριο “Ανδρέας Δασκαλάκης”
Κλειστό Γυμναστήριο “Ανδρέας Δασκαλάκης”
Κλειστό Γυμναστήριο “Ανδρέας Δασκαλάκης”
Κλειστό Γυμναστήριο “Ανδρέας Δασκαλάκης”

Φωτογραφικό υλικό