Τμήματα Αθητισμού: Κλειστό γήπεδο Ελαιουργικής

Σκοπός του τμήματος αθλητισμού:

Η δημιουργία και λειτουργία αθλητικών κέντρων, γυμναστηρίων, χώρων αθλοπαιδιών και κάθε είδους αθλητικής εγκατάστασης, ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες για άθληση των δημοτών και ιδιαίτερα των νέων.
Η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού ως κοινωνικής ανάγκης και η εξασφάλιση της δυνατότητας σε όλους τους δημότες να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας.
H καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος, της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας, μακριά από φανατισμούς, βίαιες πράξεις, ανταγωνισμούς και κερδοσκοπικούς στόχους.

Η αναβάθμιση του πολιτιστικού και αθλητικού επιπέδου, των σωματικών και πνευματικών ικανοτήτων, και της σωματικής και πνευματικής υγείας των δημοτών.
Η διάδοση μέσα από τον αθλητισμό των δημοκρατικών παραδόσεων και φιλειρηνικών αισθημάτων του λαού μας και την προώθηση μέσα από τους αθλητικούς αγώνες της φιλίας μεταξύ των λαών.
Θεωρώντας ότι ο αθλητισμός αποτελεί τρόπο ζωής και δικαίωμα κάθε πολίτη σας περιμένουμε στις δραστηριότητες του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου μας.

Πληροφορίες

  • Διεύθυνση: επί των οδών Ιερά οδός 1 & Αφων Μουρίκη 130

Μοντέλο: ΗeartStart Defibrillator, HSI
REF M5066A
SN A18G-02935

Ημερομηνία λήξης μπαταρίας: 31-1-2021

Επικοινωνία: Γραμματεία Προέδρου Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α.

Τηλέφωνο: 2105565629

E-mail: [email protected]

ΦΑΞ: 2105565615

Διεύθυνση: Παγκάλου και Κίμωνος 11, Ελευσίνα
Τ.Κ 19200