Η Αισχύλειος Δημοτική Βιβλιοθήκη θα υλοποιήσει το πρόγραμμα “Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας”

Η Αισχύλειος Δημοτική Βιβλιοθήκη του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α., για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά  θα υλοποιήσει το πρόγραμμα  <<Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας >>.

Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία   με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας , που μαζί με το εγχείρημα  της μεταστέγασης της στις νέες εγκαταστάσεις του «Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», επιχειρεί να ενισχύσει το δίκτυο των ελληνικών βιβλιοθηκών μεταλαμπαδεύοντας γνώση και εμπειρία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Για την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος ήδη πραγματοποιείται  τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο από την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Επίσης  φέτος η Αισχύλειος Δημοτική Βιβλιοθήκη θα διεξάγει και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», στα πλαίσια του οποίου θα υλοποιηθεί, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή, η δράση «Συλλέγω εμπειρίες» και θα δοθεί παράσταση της Όπερας της βαλίτσας με το έργο «Παλιάτσοι».

Επιδίωξη αυτών των συνεργασιών είναι η παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, καθώς και η αναβάθμιση των υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης μας.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.  Π.Α.Κ.Π.Π.Α.
Μαρία Βασιλείου

Related Posts