Ερωτηματολόγιο για το Λαϊκό Πανεπιστήμιο

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο του Τμήματος Πολιτισμού του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ του Δήμου Ελευσίνας ολοκλήρωσε επιτυχώς την Τρίτη Ακαδημαϊκή Χρονιά με μια ανοδική πορεία, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο στοιχεία αναβάθμισης και βελτίωσης.

Είναι μια πορεία στην γνώση μέσα από την επικοινωνία και την εξωστρέφεια-στοιχεία της πολιτικής μας-που με την δωρεάν συμμετοχή των δημοτών συμβάλλει στην αυτογνωσία, στην αυτοβελτίωση και στη δημιουργία αντικειμενικής και δημοκρατικής άποψης για τον κοινό βίο.

Με κάθε μέσον υποστηρίξαμε και θα υποστηρίζουμε όχι μόνο την λειτουργία του αλλά και τις παράλληλες δράσεις, όπως την έκδοση ημερολογίου με την προβολή της Πόλης μας και του τραγικού μας ποιητή Αισχύλου, με τις επισκέψεις σε μουσεία της Ακρόπολης και της Τεγέας και με άλλες δράσεις που προγραμματίζουμε.

Ο θεσμός έχει μοναδικό στόχο την διάδοση της εκλαϊκευμένης γνώσης μέσα από την επιστήμη και την έρευνα.

Στο πλαίσιο αυτό απευθύνουμε δημόσια και σε όλους τους δημότες σχετικό ερωτηματολόγιο το οποίο παρακαλούμε να μας υποβάλλετε έως την 30η Ιουνίου 2018 με προτάσεις.

Ακολουθεί το ερωτηματολόγιο.

Για το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α.

Ο Πρόεδρος

Αγριμάκης Κ. Βασίλης

 

Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε το ερωτηματολόγιο προς συμπλήρωση:

Παρακαλούμε, όπως αποστείλετε το σχετικό ερωτηματολόγιο συμπληρωμένο στο e-mail της υπηρεσίας, [email protected] ή μπορείτε να το υποβάλετε στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. – Γραμματεία Προέδρου – Παγκάλου & Κίμωνος 11, Ελευσίνα, Τηλέφωνο: 210 5565629

Related Posts