Εργασίες στο κλειστό γήπεδο “Α. Δασκαλάκης”

Μετά το γήπεδο “Ρουμελιώτης”, το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. πραγματοποίησε εργασίες επισκευής και ευπρεπισμού στο κλειστό γήπεδο “Α. Δασκαλάκης” .

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν: αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων στα αποδυτήρια με νέα θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου με μηχανισμό που καθιστά εφικτό το άνοιγμα τους λόγω ύψους, τοποθέτηση σιτών στα εν λόγω κουφώματα, αντικατάσταση του ενισχυτή της μικροφωνικής εγκατάστασης του γηπέδου, επιδιόρθωση του αντιολισθητικού τάπητα στην είσοδο του κοινού και πλήρης ανακατασκευή των W.C. του κοινού ( υδραυλική εγκατάσταση, πλακίδια, είδη υγιεινής, ελαιοχρωματισμός, φωτιστικά led κ.λ.π. )

Στόχος του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. είναι στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιηθούν και άλλες εργασίες στο συγκεκριμένο γήπεδο που φιλοξενεί μεγάλο αριθμό αθλητών και παιδιών της πόλης, δρώντας έτσι συμπληρωματικά στα έργα που θα ξεκινήσουν σύντομα από τον Δήμο Ελευσίνας ( αντικατάσταση παρκέ, στεγανοποίηση οροφής, εργασίες στον αύλειο χώρο κ.λ.π.) καθιστώντας το “Α. Δασκαλάκης” ένα σύγχρονο και ασφαλές αθλητικό χώρο της πόλης μας.

Related Posts