Εργασίες στον 3ο Παιδικό Σταθμό Ελευσίνας

Πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους, το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. ολοκλήρωσε τις εργασίες στο κτήριο του Γ’ Παιδικού Σταθμού, οι οποίες ήταν απαραίτητες προκειμένου να προσαρμοστεί ο σταθμός στα όσα ορίζει το Προεδρικό Διάταγμα 99/2017.

Οι συγκεκριμένες εργασίες συμπεριλαμβάνονται στο τρίτο και τελευταίο στάδιο προσαρμογής των ήδη λειτουργούντων παιδικών σταθμών ενώ υπενθυμίζεται ότι το δεύτερο στάδιο είχε ολοκληρωθεί για όλους τους παιδικούς σταθμούς του δήμου μας εντός του προηγούμενου έτους.

Αναλυτικά οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι οι κάτωθι:

  • Δημιουργία χώρου μόνωσης σε τμήμα της αίθουσας ύπνου η οποία ήταν αρκετά μεγάλη και υπερκαλύπτει τα προβλεπόμενα τετραγωνικά.
  • Δημιουργία αποθήκης τροφίμων και γενικής αποθήκης σε τμήμα της σημερινής κουζίνας η οποία είχε επάρκεια τετραγωνικών. Οι δύο αυτές αποθήκες δεν υπήρχαν στον σταθμό.
  • Αύξηση των τετραγωνικών του χώρου των πλυντηρίων και του W.C. προσωπικού σε βάρος του γραφείου πολλαπλών χρήσεων, προκειμένου να αποκτήσουν τα απαιτούμενα τετραγωνικά σύμφωνα με το Π.Δ.
  • Επένδυση των τοίχων της κουζίνας και της αποθήκης τροφίμων με πλακίδια πορσελάνης έως ύψους 1,60μ.
  • Αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων με νέα τύπου led. Το ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ προμηθεύτηκε τα φωτιστικά και το ηλεκτρολογικό υλικό και η τοποθέτηση πραγματοποιήθηκε από τους ηλεκτρολόγους του Δήμου Ελευσίνας.
  • Ελαιοχρωματισμός όλων των χώρων στους οποίους εκτελέστηκαν εργασίες.

Η Πρόεδρος κ. Εύη Άνθη ευχαριστεί το διοικητικό προσωπικό του ΠΑΚΠΠΑ για τον συντονισμό των εργασιών αλλά και το παιδαγωγικό και λοιπό προσωπικό του Γ’ Παιδικού για την προσφορά του στην ετοιμασία του σταθμού ώστε να δεχτεί τους μικρούς μας φίλους.

Related Posts