6 Απριλίου: Εκδηλώσεις του Παιδικού – Εφηβικού τμήματος της Αισχύλειας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ελευσίνας

Εκδηλώσεις του Παιδικού – Εφηβικού τμήματος της Αισχύλειας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ελευσίνας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας βιβλίου.

“Συλλέγω εμπειρίες”, Εβδομαδιαία γιορτή για τα παιδιά και την ανάγνωση.

Την Τετάρτη 6 Απριλίου, η Αισχύλειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελευσίνας υποδέχτηκε την Α΄ τάξη του 7ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας.

Με τους μικρούς μας φίλους φτιάξαμε μια σπηλιά για να απολαύσουμε την ανάγνωση στο σκοτάδι, αναζητήσαμε συνταγές για καλά όνειρα, και στολίσαμε με ζωγραφιές ονείρων τη τζαμαρία της βιβλιοθήκης.  Όλα αυτά στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος “Συλλέγω εμπειρίες”, μιας εβδομαδιαίας γιορτής για τα παιδιά και την ανάγνωση.  Τα παιδιά συνόδευσαν οι δασκάλες τους, κα Γεωργία Μαραγκού και κα Χρύσα Στεφανίδη.

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά, τις εκπαιδευτικούς τους και τη διευθύντρια του σχολείου, κα Θεοδώρα Παγούδη.

Το πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), από το ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή και το Future Library (και με την υποστήριξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος

Η Αισχύλειος Δημοτική Βιβλιοθήκη συμμετέχει στο πρόγραμμα ως μέλος της πρωτοβουλίας Future Library. Υπεύθυνη του προγράμματος για την Αισχύλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελευσίνας η κα Βίκυ Παπαϊωάννου.

Related Posts