Δελτίο Τύπου: Ποδοσφαιρικός Αγώνας για Φιλανθρωπικό σκοπό.

Home / Δελτία τύπου / Δελτίο Τύπου: Ποδοσφαιρικός Αγώνας για Φιλανθρωπικό σκοπό.

 

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Το Τμήμα Αθλητισμού του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ του Δήμου Ελευσίνας, συμμετείχε στην διοργάνωση ενός σπουδαίου Ποδοσφαιρικού αγώνα, για Φιλανθρωπικό σκοπό στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019.

Για μια ακόμη φορά η Ελευσίνα έδειξε το μεγαλείο της ψυχής και της καρδίας της, με την φιλανθρωπίας της και την φιλευσπλαχνία της. Πλημμύρισε το γήπεδο, για να βοηθήσει τον 10χρονο Δημητράκη, που χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση καρδιάς, για να καταφέρει να ζήσει, να παίξει, να τρέξει, να γελάσει, να μορφωθεί και να γίνει ότι θέλει στην ζωή που του αξίζει.

Συμπαραστάτες σε αυτό τον αγώνα, το ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ βρήκε όλη την Δημοτική Αρχή, ευαίσθητους πολίτες και Βετεράνους ποδοσφαιριστές.

Με επικεφαλή τον Γιάννη Καλιτζάκη στέφτηκε με επιτυχία η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα ALL STARS της Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, που στελεχώνεται από τα περισσότερα αστέρια των πρωταθλητών Ευρώπης το 2004 και της Μικτής Ομάδας Παλαιμάχων και εν ενεργεία ποδοσφαιριστών Ελευσίνας και Ασπροπύργου.

Η παρουσίαση της εκδήλωσης από τον κύριο Βαγγέλη Κουκούλογλου ήταν συγκινητική και γεμάτη αγάπη.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήταν εκεί και γέμισαν με αγάπη και θετική ενέργεια το γήπεδο αλλά και όσους προσέφεραν για τον ιερό αυτό σκοπό και δεν κατάφεραν να είναι μαζί μας.

 

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ

και τα μέλη του Δ.Σ

Αγριμάκης Κ.Βασίλειος

Related Posts