Δελτίο τύπου θερινού προγράμματος ψυχαγωγίας των τριών παραρτημάτων Κ.Α.Π.Η. Ελευσίνας

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε το θερινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας   των τριών  παραρτημάτων  Κ.Α.Π.Η. Ελευσίνας που σχεδίασαν και υλοποίησαν, από κοινού,    το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Ν.Π.Δ.Δ.  Π.Α.Κ.Π.Π.Α του Δήμου   Ελευσίνας και  η Συντονιστική Επιτροπή των μελών ΚΑ.Π.Η.

Α. Κατά τον μήνα  Ιούνιο πραγματοποιήθηκαν :

  • Όπως κάθε χρόνο διήμερη εκδρομή θρησκευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα στην Τήνο με χαμηλό κόστος στην οποία συμμετείχαν διακόσια είκοσι ( 225)  μέλη    σε τέσσερις αποστολές
  •  απογευματινός περίπατος  στην Λίμνη Μαραθώνα-Τύμβο  Μαραθώνα δωρεάν από την Συντονιστική Επιτροπή με την συμμετοχή 200 μελών.

Β. Τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο:

  • Πραγματοποιήθηκε το δεκαήμερο διακοπών στο Γύθειο από 10 έως 20 Ιουλίου, στο οποίο συμμετείχαν  ογδόντα πέντε μέλη (85)   που   επέστρεψαν   ευχαριστημένα  και με πολύ καλές εντυπώσεις.
  • 180 μέλη απόλαυσαν  από δέκα πέντε  θαλάσσια πρωινά η απογευματινά λουτρά στους Αγίους Θεοδώρους,  κατά τους μήνες Ιούλιο η Αύγουστο.

Όλα   τα προγράμματα οφείλουν την επιτυχία τους στην άριστη συνεργασία της Διοίκησης του  Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής  του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής.   Το προσωπικό κάθε ειδικότητας  που υπηρετεί στα παραρτήματα Κ.Α.Π.Η. υποστηρίζει όλα τα προγράμματα και τις δράσεις και επιτυγχάνεται το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Τέλος  η συμμετοχή των μελών πάντα με πνεύμα  συνεργασίας και συνεννόησης αποτελεί τον πρωταρχικό παράγοντα επιτυχίας.

Θεωρούμε    υποχρέωσή μας να τους ευχαριστήσουμε όλους  που  συνέβαλαν στην επιτυχία του θερινού προγράμματος ψυχαγωγίας και  να ευχηθούμε καλό φθινόπωρο!!!  Με νέο κέφι   και αισιοδοξία  θα προχωρήσουμε στην οργάνωση του προγράμματος ψυχαγωγίας του φθινοπώρου και του χειμώνα.

 

Εκ μέρους του Δ.Δ. του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α.

Η πρόεδρος

Μαρία Βασιλείου

Related Posts