Δελτίο Τύπου: Εκδήλωση προληπτικού ελέγχου για την οστεοπόρωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ του Δήμου Ελευσίνας, πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία, εκδήλωση προληπτικού ελέγχου για την οστεοπόρωση, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» και με την ευγενική υποστήριξη της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ.

Η εκδήλωση απευθυνόταν σε άνδρες και γυναίκες, άνω των 50 ετών, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση, σχετικά με την ασθένεια και γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση, από  τα μέλη του Κ.Α.Π.Η., αλλά και άλλους δημότες.

Πραγματοποιήθηκαν 100 δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας και επιπλέον ο προσκεκλημένος ορθοπεδικός  Ιωάννης Νικολόπουλος, έδωσε με σαφήνεια συγκεκριμένες οδηγίες στον κάθε εξεταζόμενο.

Ευχαριστούμε θερμά :

Τους συνεργάτες του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, για την προθυμία και τον επαγγελματισμό τους.

Τον ορθοπεδικό κ. Νικολόπουλο Ιωάννη για την άριστη συνεργασία του.

Τον Διευθυντή της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ κ. Ανδρέα Σαμοθράκη, καθώς και την Κοινωνική λειτουργό της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ κα. Μαρουσώ Σπετσιώτη, για την μεγάλη υποστήριξή τους.

Την Προϊσταμένη και Ιατρό του ΚΑΠΗ κα. Μπιδέκα Αποστολία και την επισκέπτρια Υγείας του ΚΑΠΗ κα. Ζωγοπούλου Μαρία, για την αμέριστη βοήθειά τους και την άψογη συνεργασία τους.

 

Για το Ν.Π.Δ.Δ.  Π.Α.Κ.Π.Π.Α.

Ο Πρόεδρος

Αγριμάκης Κ. Βασίλης

Related Posts