Τμήματα Αθητισμού: Γήπεδο «Γ. Ρουμελιώτης»

Γήπεδο «Γ. Ρουμελιώτης»

Σκοπός του τμήματος αθλητισμού:

Η δημιουργία και λειτουργία αθλητικών κέντρων, γυμναστηρίων, χώρων αθλοπαιδιών και κάθε είδους αθλητικής εγκατάστασης, ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες για άθληση των δημοτών και ιδιαίτερα των νέων.
Η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού ως κοινωνικής ανάγκης και η εξασφάλιση της δυνατότητας σε όλους τους δημότες να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας.
H καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος, της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας, μακριά από φανατισμούς, βίαιες πράξεις, ανταγωνισμούς και κερδοσκοπικούς στόχους.

Η αναβάθμιση του πολιτιστικού και αθλητικού επιπέδου, των σωματικών και πνευματικών ικανοτήτων, και της σωματικής και πνευματικής υγείας των δημοτών.
Η διάδοση μέσα από τον αθλητισμό των δημοκρατικών παραδόσεων και φιλειρηνικών αισθημάτων του λαού μας και την προώθηση μέσα από τους αθλητικούς αγώνες της φιλίας μεταξύ των λαών.
Θεωρώντας ότι ο αθλητισμός αποτελεί τρόπο ζωής και δικαίωμα κάθε πολίτη σας περιμένουμε στις δραστηριότητες του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου μας.

Λίγα λόγια

Το μικρό ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελευσίνας που διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα. Μικρή κερκίδα με 450 πλαστικά καθίσματα κατά μήκος της μίας πλευράς, με την εξέδρα να βρίσκεται κολλητά στον αγωνιστικό χώρο (πλαστικός τάπητας).

Πληροφορίες

 • Υπεύθυνος:
 • Τηλ. επικοινωνίας: 2105547202
 • Email: [email protected]
 • Διεύθυνση: επι της οδού Δομήνικου Θεοτοκόπουλου με καλύτερη πρόσβαση από την οδό Κανελλοπούλου.

Απινιδωτής

Saver one AED series da

S/N – 115A005031900005

Εγκατάσταση: 15 / 4 / 19

Επανέλεγχος: 1 / 22

 • ΠΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 2004
   ΠΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 2004Ομάδα Ποδοσφαίρου

   Τ: 210-5543350, Web: http://eleusiniakos.blogspot.com, Email: [email protected]

  Οι ομάδες

  Το Πρόγραμμα

  Θα αναρτηθούν σύντομα

  Γήπεδο «Γ. Ρουμελιώτης»
  Γήπεδο «Γ. Ρουμελιώτης»

  Φωτογραφικό υλικό