Τμήματα Αθητισμού: Γήπεδο Μαγούλας

Γήπεδο Μαγούλας

Σκοπός του τμήματος αθλητισμού:

Η δημιουργία και λειτουργία αθλητικών κέντρων, γυμναστηρίων, χώρων αθλοπαιδιών και κάθε είδους αθλητικής εγκατάστασης, ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες για άθληση των δημοτών και ιδιαίτερα των νέων.
Η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού ως κοινωνικής ανάγκης και η εξασφάλιση της δυνατότητας σε όλους τους δημότες να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας.
H καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος, της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας, μακριά από φανατισμούς, βίαιες πράξεις, ανταγωνισμούς και κερδοσκοπικούς στόχους.

Η αναβάθμιση του πολιτιστικού και αθλητικού επιπέδου, των σωματικών και πνευματικών ικανοτήτων, και της σωματικής και πνευματικής υγείας των δημοτών.
Η διάδοση μέσα από τον αθλητισμό των δημοκρατικών παραδόσεων και φιλειρηνικών αισθημάτων του λαού μας και την προώθηση μέσα από τους αθλητικούς αγώνες της φιλίας μεταξύ των λαών.
Θεωρώντας ότι ο αθλητισμός αποτελεί τρόπο ζωής και δικαίωμα κάθε πολίτη σας περιμένουμε στις δραστηριότητες του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου μας.

Λίγα λόγια

Θα αναρτηθούν σύντομα.

Πληροφορίες

 • Υπεύθυνος:
 • Τηλ. επικοινωνίας:
 • Email:
 • Διεύθυνση:
 • Αστέρας Μαγούλας
   Αστέρας ΜαγούλαςΠοδοσφαιρική ομάδα

   ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 12 ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΗΛ./ΦΑΞ: 210 55 58 056

  Οι ομάδες

  Το Πρόγραμμα

  Θα αναρτηθούν σύντομα.

  Θα αναρτηθούν σύντομα.

  Φωτογραφικό υλικό