Ανοιχτό κάλεσμα – Παρουσίαση της υποψηφιότητας της Ελευσίνας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021

Μετά από την επιτυχή πρόκριση της πόλης μας στο δεύτερο και τελικό γύρο της διαδικασίας διεκδίκησης για την ανάδειξη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, η ομάδα της Ελευσίνας 2021 προσκαλεί όλους τους πολίτες και φίλους της Ελευσίνας στην παρουσίαση της υποψηφιότητας της πόλης μας.
Η παρουσίαση-συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Απριλίου στις 20:00 στο Δημαρχείο της Ελευσίνας.

Με βασικό τίτλο «Μετάβαση στην EUphoria», ο φάκελος της πρότασής μας εστιάζει στην ποιοτική αναβάθμιση που μπορούν να παράγουν οι τέχνες και ο πολιτισμός εφόσον τεθούν στο επίκεντρο κάθε ανθρώπινης δραστηριότητας. Η “EUphoria” είναι μια προσπάθεια να συνδέσουμε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας με την τέχνη και τον πολιτισμό, αντιμετωπίζοντας υπό ένα νέο πρίσμα τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας· περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές.

Στόχος της ομάδας Ελευσίνα 2021 είναι η ενημέρωση όλων των πολιτών για το εγχείρημα της Ελευσίνας να διεκδικήσει τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021, να μοιραστεί με όλο τον κόσμο το όραμά της, τη φιλοσοφία του προγράμματος, τα ειδικά χαρακτηριστικά του, τις επιδιώξεις του αλλά και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήματά σας.

Σας περιμένουμε να καλλιεργήσουμε όλοι μαζί το σπόρο για την Ελευσίνα του αύριο, έναν ξεχωριστό σπόρο για την EUphoria

Γενικές Πληροφορίες:
Δημαρχείο Ελευσίνας
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου
Χατζηδάκη & Δήμητρος, Ελευσίνα
Τηλ: 210 55 37 100
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 και ώρα 8.00 μ.μ.

Related Posts