Έναρξη διαδικασίας εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς  και τα Βρεφικά Τμήματα του Δ. Ελευσίνας για το σχολικό έτος 2021-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ


Έναρξη διαδικασίας εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς

 και τα Βρεφικά Τμήματα του Δ. Ελευσίνας για το σχολικό έτος 2021-2022

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ξεκινούν οι εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. Δήμου Ελευσίνας, για τη νέα σχολική χρονιά 2021-2022. Και αυτή τη χρονιά, οι γονείς, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού του διοικητικού έργου των υπηρεσιών του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΚΠΠΑ και της τήρησης των κανόνων ασφαλείας  από τον COVID-19. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 19/05/2021, ημέρα Τετάρτη και θα διαρκέσει έως 09/06/21, ημέρα Τετάρτη.  Τη φετινή παιδαγωγική χρονιά , καθώς  τα δικαιολογητικά δεν θα αποσταλούν ταχυδρομικά,  θα πρέπει να φροντίσετε,  κατά την διαδικασία υποβολής της αίτησης να έχετε ΌΛΑ τα δικαιολογητικά τα οποία και υποχρεούστε να ανεβάσετε στην πλατφόρμα. Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα αξιολογούνται ελλιπείς αιτήσεις.

Τα απαραίτητα, καθώς και τα συνημμένα δικαιολογητικά βρίσκονται σε ηλεκτρονική μορφή παρακάτω. Τόσο πριν την έναρξη, όσο και κατά τη διαδικασία η επιτροπή και η ομάδα που εποπτεύει την ομαλή διεξαγωγή των εγγραφών είναι στη διάθεση των γονέων για οτιδήποτε  έκτακτο προκύψει . Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την προϊσταμένη του τμήματος  κα Κολιοφώτη  Κατερίνα στο γραφείο προσχολικής αγωγής Ν.Π.Δ.Δ Π.Α.Κ.Π.Π.Α, Eθνικής Aντιστάσεως 15, ΤΚ19200 , Ελευσίνα, στο τηλέφωνο:   210 5546565    κι ώρες:  9:00  – 13.00 & στο e- mail: [email protected]

  Αιτήσεις γίνονται δεκτές για τα νήπια που συμπληρώνουν τα 2,5 έτη και για τα βρέφη που συμπληρώνουν τους 18 μήνες την 1η του  Σεπτέμβρη 2021.Διευκρινίζεται ότι δεν γίνονται δεκτές οι αιτήσεις που αφορούν στα προνήπια (έτος γέννησης 2017), καθώς ο Δήμος Ελευσίνας ανήκει στους Δήμους όπου εφαρμόζεται υποχρεωτικά η εγγραφή των προνήπιων στα Νηπιαγωγεία.

Επισημαίνεται ότι εργαζόμενες και άνεργες μητέρες μπορούν, υπό προϋποθέσεις, να ενταχθούν στο πλαίσιο της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.). Σε περίπτωση ένταξής τους στο πρόγραμμα αυτό, η θέση του παιδιού είναι διασφαλισμένη στον Παιδικό Σταθμό επιλογής του γονέα. Για τη σχετική ενημέρωση μπορείτε να ενημερωθείτε είτε από την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr) είτε από το γραφείο των Παιδικών Σταθμών, τηλέφωνο επικοινωνίας 2105546565.

H αίτηση θα υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά και ακολούθως θα επισυνάπτονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα τα απαραίτητα και τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά.

Τα βήματα για την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς είναι :

  1. Εγγραφή Νέου Χρήστη
  2. Είσοδος Χρήστη
  3. Καταχώρηση & Υποβολή Αίτησης

Οδηγίες

Είσοδος στην πλατφόρμα εγγραφών

 

ΣΥΝΗΜΜΈΝA:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (Σε περίπτωση απουσίας εκκαθαριστικού σημειώματος)

ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

Related Posts