Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού Ενηλίκων 2016 της Γ.Γ.Α., με τίτλο «Αθλητισμός για όλους»

Το  Tμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ.  Π.Α.Κ.Π.Π.Α  με επιτυχία ολοκλήρωσε το πρόγραμμα   Μαζικού Αθλητισμού Ενηλίκων 2016 της Γ.Γ.Α., με τίτλο «Αθλητισμός για όλους», που διήρκεσε 4 μήνες , από την 1η Απριλίου έως  την 31η Ιουλίου2016. Συμμετείχαν και επωφελήθηκαν του προγράμματος:

  • μεγάλος  αριθμός γυναικών κάθε ηλικιακής κατηγορίας άνω των 18 ετών, φοιτήτριες, σε μεγάλο ποσοστό γυναίκες με χαμηλά εισοδήματα, άνεργες κ.λ.π. είχαν την ευκαιρία να ασκηθούν επιτυγχάνοντας την σωματική ευεξία ,με ποικίλες ασκήσεις   μυϊκής ενδυνάμωσης, για την ανάπτυξη και βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής αντοχής  και με όργανα   γυμναστικής  , μπάλες, στεφάνια , αλτήρες σε συνδυασμό με αεροβική άσκηση και συνοδεία μουσικής . Τα μαθήματα πρωινά και απογευματινά  πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας και στο Κλειστό Γυμναστήριο Δασκαλάκης με καθηγήτρια φυσικής αγωγής την κ Μαρία Χασιρτζόγλου.
  • Πολλές κυρίες των Κ.Α.Π.Η. με μαθήματα θεραπευτικής γυμναστικής και ουσιαστικό,  δραστικό και ευεργετικό τρόπο εκγύμνασης από τις καθηγήτριες φυσικής αγωγής κ. Α. Μπερή και κ. Μ.  Χασιρτζόγλου. Τα μαθήματα πάντα πρωινά πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα μπαλέτου  του Πολιτιστικού Κέντρου και στο χώρο του Κ.Α.Π.Η  Μαγούλας.
  • Καινοτόμος  ήταν η εφαρμογή του προγράμματος 2016 , σε παιδιά Α.Μ.Ε.Α.   στο Ειδικό Γυμνάσιο και στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ελευσίνας . Εκεί με την άριστη συνεργασία των Διευθυντών, των μαθητών και της εξειδικευμένης καθηγήτριας μας κ. Α. Μπερή , έλαβαν χώρα μαθήματα γυμναστικής και  χοροθεραπείας στα οποία συμμετείχαν  με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι μαθητές. Ο κύκλος των μαθημάτων έκλεισε  με  επιτυχία και πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική παράσταση με την παρουσία γονιών και φίλων.

Μετά τα θετικά σχόλια των συμμετεχόντων και των συνεργατών μας, θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν το πρόγραμμα «Αθλητισμός για όλους».

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις καθηγήτριες φυσικής αγωγής κ. Α. Μπερή και κ. Μ. Χασιρτζόγλου για την εξαιρετική δουλειά τους ,την ευαισθησία, την αγάπη που έδειξαν στους αθλούμενους  και την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Καλές διακοπές και σας περιμένουμε τη νέα σεζόν!

Η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α.
Μαρία Βασιλείου

Related Posts