Κλείσιμο 9ης Εικαστικής Έκθεσης Ελευσίνας

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Και το ταξίδι έκλεισε …….Ένα ταξίδι, που οργάνωσε το Τμήμα Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α , στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου «Λεωνίδας Κανελλόπουλοs» από τις 26 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου 2017 , στην Εικαστική Έκθεση Ελευσίνας για ένατη συνεχή χρονιά και μας ταξίδεψε στον χώρο των εικαστικών με ζωγραφική, φωτογραφία, χαρακτική, γλυπτική, ψηφιδωτό, κατασκευές, εγκαταστάσεις, βίντεο, όλα ταιριασμένα εξαιρετικά και με το θέατρο , που για πρώτη φορά συναντήθηκαν μαζί.

Μια αξιόλογη προσπάθεια καλλιτεχνών και επιμελητών που υποστηρίζουμε με αυτόν τον θεσμό ,προκειμένου να αναδειχθούν όλες οι καλλιτεχνικές δυναμικές της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Ο μεγάλος αριθμός των αιτημάτων συμμετοχής, λόγω του περιορισμένου του χώρου δεν μας επέτρεψε να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα-συμμετείχαν μόνο 140 καλλιτέχνες- καθώς και η μεγάλη επισκεψιμότητα μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, δικαιώνοντας και την επιλογή μας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021.

Η Πρόεδρος κ. Μαρία Βασιλείου εκ μέρους του Δ.Σ. συνεχάρη θερμά όλους τους καλλιτέχνες, τους επισκέπτες και ιδιαίτερα τους επιμελήτρια της έκθεσης κ. Νάντια Βλαχοπούλου για την εξαιρετική παρουσίαση των εργων , τον κ. Φραγκουλάκη για την γραφιστική επιμέλεια και όλους τους εργαζόμενους.
Επίσης ευχαρίστησε θερμά την ηθοποιό κ. Τζωρτζίνα Κώνστα που με συμβολικό και αφηγηματικό τρόπο έκανε την έναρξη και το κλείσιμο της έκθεσης ,συγκίνησε το κοινό και το παρέσυρε στο θαυμάσιο ταξίδι.

Η Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ .Π.Α.Κ.Π.Π.Α
Μαρία Βασιλείου

Related Posts