ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ. αριθμ. ΣΜΕ 2/2016 για την σύναψη σύμβασης εργασίας μίσθωσης έργου 1 θέσης

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ  ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ MΙΑΣ ΘΕΣΗΣ (1).

 

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ» προκηρύσσει  την πλήρωση  θέσεων, με  συμβάσεις μίσθωσης  έργου  με έσοδα προερχόμενα αποκλειστικά από αντίτιμο..

  1. ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ  Π.Ε(ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΣ)   (1) διάρκειας  έως 12 μήνες.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

Η αίτηση απευθύνεται στο «ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ» (Κίμωνος 11 & Παγκάλου  Ελευσίνα TK.19200 τηλ.  210-5565619 Βουκουβαλίδης Κλεάνθης)

 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Συνοπτικός κατάλογος των απαραίτητων δικαιολογητικών τα οποία οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν μαζί με την αίτησή τους:

  • Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (μόνο για υποψήφιο χωρίς Ελληνική ιθαγένεια).
  • Βιογραφικό σημείωμα, όπου θα αναφέρεται η σχετική εκπαίδευση, η γενική προϋπηρεσία στο Δημόσιο ή /και Ιδιωτικό τομέα (σε χρόνια και μήνες) καθώς και αν υπάρχει εμπειρία σε προηγούμενα προγράμματα του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, η επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, η απόκτηση άλλων πτυχίων κ.λ.π.
  • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των σελίδων όπου αναγράφονται τα προσωπικά στοιχεία σε διαβατήριο ή άδεια οδήγησης ή ατομικό βιβλιάριο υγείας.
  • Φωτοαντίγραφο απολυτηρίου λυκείου ή λοιπών τίτλων σπουδών τους.(πτυχίου κ.λ.π.)
  • Έγγραφα που να πιστοποιούν συμμετοχή σε καλλιτεχνικές δράσεις (βεβαιώσεις, σεμινάρια, κ,λ.π) για την ειδικότητα που απαιτείται.
  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης(πρόσφατο).
  • Βεβαίωση προϋπηρεσίας (βεβαίωση ημερών ασφάλιση από το μητρώο του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων ΙΚΑ) ή Πιστοποιητικό εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας.
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι: α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή, β) για τους άνδρες ότι έχουν εκπληρωθεί οι στρατιωτικές υποχρεώσεις ή έχουν απαλλαγεί νόμιμα, γ)δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007.
  • Οι υποψήφιοι, που πληρούν τις άνω προϋποθέσεις, θα κληθούν, σε ακρόαση εκτέλεσης έργου, κατά την κρίση της επιτροπής, η οποία θα αξιολογήσει, τα πλείονα προσόντα, την καλλιτεχνική σταδιοδρομία, τις βραβεύσεις και διακρίσεις σε επίσημους διεθνείς και πανελλήνιους διαγωνισμούς, συνεκτιμώντας και την εκπαιδευτική παρουσία.
  • Η προθεσμία υποβολής της αίτησης είναι δέκα ημερολογιακές  ημέρες ήτοι από 15-10-2016 έως 24-10-2016.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παραπάνω κατάλογος δικαιολογητικών είναι συνοπτικός και δεν περιλαμβάνει ειδικές περιπτώσεις απόδειξης κριτηρίων – ιδιοτήτων, για τις οποίες μπορεί να απαιτούνται άλλα ή πρόσθετα δικαιολογητικά σύμφωνα με την ανακοίνωση. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν οι υποψήφιοι πρέπει να διαβάσουν πλήρως και με προσοχή την ανακοίνωση προκειμένου να ενημερωθούν λεπτομερώς και με ακρίβεια για το σύνολο των δικαιολογητικών που απαιτούνται για την απόδειξη των προσόντων που επικαλούνται.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Κ.Π.Π.Α.
ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Related Posts